Από το 1935 η εταιρεία S.N. Kakias & Co εξειδικεύεται στον τομέα των τυροκομικών προϊόντων έχοντας παρουσία σε 18 ευρωπαϊκές χώρες.
Φέτα, σαγανάκι, τυρί με πιπεριά και σκόρδο, ανθότυρο, μανούρι, ρυζόγαλο, γιαούρτι πρόβειο και γίδινο, αλλά και κρέμες βανίλια, είναι μερικοί από τους 15 κωδικούς που περιλαμβάνονται στην κατηγορία των τυριών, των γιαουρτιών των επιδορπίων και των ημίσκληρων τυριών της εταιρείας.
Η Αναστασία Δάβρη και ο Σωτήρης Κάκιας από την S.N. KAKIAS & Co
« Η Αμερική αλλά και η Ιταλία είναι οι αγορές στις οποίες θα εστιάσουμε το επόμενο διάστημα. Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχουμε σε τέτοιου είδους έκθεση και έχουμε αποφασίσει ότι από εδώ και μπρος θα μπούμε και σε άλλες. Στο εξωτερικό υπάρχει μεγάλη αγάπη για τη φέτα αλλά και για το σαγανάκι. Μέσα από τις συσκευασίες feta meze και bake & eat ο καταναλωτής βάζοντας για δυο λεπτά το προϊόν στον φούρνο μικροκυμάτων μπορεί να απολαύσει λιωμένο το αγαπημένο του τυρί» λέει στο Export Greece, η Αναστασία Δάβρη, Marketing & Communication της S.N. KAKIAS & Co.
Στην ελληνική αγορά πρώτα σε πωλήσεις είναι το ρυζόγαλο, το ανθότυρο αλλά και το μανούρι. Ειδικό βάρος θα δοθεί, όπως λέει η κα. Δάβρη στην κατηγορία του επιδόρπιου.