Export Greece Export World news 9)Οι μετοχές της Bubs Australia εκτινάσσονται στις Ηνωμένες Πολιτείες, ανέφερε ο Μπάιντεν στο Twitter
World news

9)Οι μετοχές της Bubs Australia εκτινάσσονται στις Ηνωμένες Πολιτείες, ανέφερε ο Μπάιντεν στο Twitter

Οι μετοχές της Bubs Australia αυξήθηκαν τη Δευτέρα, αφού οι υγειονομικές αρχές των ΗΠΑ ενέκριναν τις εισαγωγές του βρεφικού γάλακτος για να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση μιας σοβαρής έλλειψης και ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν έγραψε στο Twitter «τα καλά νέα».

Η Bubs σχεδιάζει να στείλει τουλάχιστον 1,25 εκατομμύρια κουτάκια από τη βρεφική φόρμουλα της και έχει 500.000 κουτιά έτοιμα για άμεση εξαγωγή.

Οι μετοχές της σημείωσαν άνοδο 40% ή 19 σεντς στα 0,68 δολ. Αυστραλίας στις απογευματινές συναλλαγές, αποτιμώντας την εταιρεία στα 417 εκατ. δολ. (300 εκατ. δολάρια).

Η κρίση του βρεφικού γάλακτος στις ΗΠΑ προκλήθηκε όταν η Abbott Laboratories τον Φεβρουάριο ανακάλεσε δεκάδες προϊόντα μετά από παράπονα πελατών ότι βρέφη προσβλήθηκαν από βακτηριακές λοιμώξεις.

Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ δήλωσε στις 19 Μαΐου η Abbott ήταν σε καλό δρόμο να ανοίξει ξανά το βασικό της εργοστάσιο βρεφικών γάλακτος στο Μίσιγκαν μέσα σε μία ή δύο εβδομάδες.

($1 = 1,3931 δολάρια Αυστραλίας)

Exit mobile version