Export Greece Exhibitions Exhibitions News 3) ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ: Διεθνής προβολή στη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στον κόσμο
Exhibitions News

3) ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ: Διεθνής προβολή στη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στον κόσμο

Η ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ συμμετείχε στην παγκοσμίου φήμης
έκθεση τροφίμων και ποτών SIAL 2022 στο Παρίσι, με ένα ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο και παρουσίασε την πλήρη γκάμα των προϊόντων της: κατεψυγμένα ψάρια και θαλασσινά και έτοιμα γεύματα με ψάρια και θαλασσινά, βασισμένα στην ελληνική διατροφή. Εκατοντάδες επισκέπτες και στελέχη των κλάδων των τροφίμων, της εστίασης και του λιανικού εμπορίου δοκίμασαν τις γεύσεις ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ.

Η προβολή του brand ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ στις διεθνείς αγορές αποτελεί ένα στρατηγικό βήμα στο πλαίσιο του επιχειρηματικού της σχεδίου της εταιρείας, ώστε να καθιερωθεί ως μια ελληνική εξαγωγική επιχείρηση με υψηλής ποιότητας προϊόντα στον τομέα των κατεψυγμένων θαλασσινών και των έτοιμων γευμάτων.

Παράλληλα, τα στελέχη της ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ ενημερώθηκαν αναλυτικά για τις διεθνείς εξελίξεις στον κλάδο των τροφίμων και τις καινοτομίες στις παραγωγικές διαδικασίες, και προχώρησαν σε επιχειρηματικές επαφές και νέες συμφωνίες.

Η διεθνής έκθεση SIAL είναι μια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις στον κλάδο του FnB παγκοσμίως και αποτελεί μοναδική ευκαιρία για επαγγελματίες και επιχειρήσεις της βιομηχανίας τροφίμων να παρουσιάσουν νέα προϊόντα και υπηρεσίες στο κοινό της διοργάνωσης. Φέτος έγινε στον εκθεσιακό χώρο Parc des Expositions de Paris-Nord Villepinte μεταξύ 15 και 19 Οκτωβρίου, αποτέλεσε σημείο προβολής για 7.200 επιχειρήσεις, από 120 χώρες που παρουσίασαν περισσότερα από 400.000 προϊόντα, προσελκύοντας πάνω από 310.000 χιλιάδες επισκέπτες.

Exit mobile version