Export Greece Export World news 4) Συνέργεια Tomra Food με Icoel και η ισχυρή παρουσία στην Ελλάδα
World news

4) Συνέργεια Tomra Food με Icoel και η ισχυρή παρουσία στην Ελλάδα

Η Tomra Food υπέγραψε συμφωνία με τον Ιταλό ειδικό σε μηχανήματα Icoel, καθιστώντας την ως έναν ολοκληρωμένο επιχειρηματικό εταίρο για την Ευρώπη και συνεργάτη στις λύσεις συσκευασίας φρούτων.

Tomra

Bruno Stravato και Paul Slupecki

Σε κοινή τους συνέντευξη δήλωσαν ότι η νέα σχέση θα αξιοποιήσει τις συνέργειες των δύο επιχειρήσεων για την ενίσχυση των πωλήσεων, των υπηρεσιών και της υποστήριξης που παρέχονται στους πελάτες τους.

Η Icoel σχεδιάζει και κατασκευάζει εξοπλισμό χειρισμού, επεξεργασίας και συσκευασίας φρούτων, για άδειασμα κάδων και κιβωτίων, επεξεργασία, χειροκίνητη συσκευασία, αυτόματα κιβώτια, συστήματα πλήρωσης κάδων και χειρισμό κάδων. Τα μηχανήματα τόσο της Tomra Food όσο και της Icoel χρησιμοποιούνται συχνά από τα ίδια εργοστάσια επεξεργασίας και συσκευασίας, ιδιαίτερα στην Ευρώπη.

Ο Paul Slupecki, επικεφαλής παγκόσμιων πωλήσεων της Tomra Fresh Food, δήλωσε: «Αυτό αφορά τον πελάτη. Τόσο η Tomra Food όσο και η Icoel έχουν μια κουλτούρα πελατοκεντρικότητας και αμφότερες αναγνωρίζουν την ευκαιρία να ενισχύσουν την υποστήριξη πελατών συνεργαζόμενοι.

«Τώρα που η Icoel είναι επιχειρηματικός εταίρος που έχει ενσωματωθεί στην Tomra, ακολουθούμε τις ίδιες διαδικασίες και μοιραζόμαστε πληροφορίες και πόρους.

«Οι πωλήσεις πελατών και η εξυπηρέτηση του εξοπλισμού και των δύο εταιρειών θα προέρχονται πλέον από μία πηγή, διευκολύνοντας τη ζωή των πελατών παρέχοντας ένα «ενιαίο κατάστημα». Αυτή η συμμαχία θα δώσει επίσης στην Tomra Food και στην Icoel μεγαλύτερη δύναμη πυρός κατά την εκτέλεση μεγάλων έργων».

Ο Bruno Stravato, γενικός διευθυντής της Icoel, σχολίασε: «Οι λύσεις της Icoel ενσωματώνονται με τις λύσεις της Tomra και αυτό είναι σημαντικό επειδή πολλές περισσότερες εφαρμογές επεξεργασίας συνδέονται.

«Η στενότερη ενοποίηση είναι κάτι που θέλουν οι πελάτες μας και αυτό θα μας επιτρέψει να βελτιώσουμε την ποιότητα των λύσεων και των υπηρεσιών που παρέχουμε.

Ισχυρή παρουσία και στην Ελλάδα

Οι πελάτες που χρησιμοποιούν εξοπλισμό Tomra Food και Icoel θα λάβουν μία πλήρη, ολοκληρωμένη υπηρεσία και για τις δύο μάρκες, είτε από μηχανικό Tomra είτε από μηχανικό Icoel. Για να διευκολύνει αυτή τη νέα ρύθμιση, η Tomra Food επεκτείνει την ομάδα της και ορισμένες λειτουργίες της Tomra ενσωματώνονται στην Icoel.

«Η κοινή εστίαση της Icoel και της Tomra θα είναι αρχικά στην Ευρώπη, στην Ιταλία,  την Τουρκία και ειδικά στην Ελλάδα, όπου η Icoel είναι ισχυρή. Μακροπρόθεσμα, αναμένουμε να επεκταθούμε σε άλλες αγορές σε όλο τον κόσμο».

Ως μέρος της προσπάθειας της Tomra Food να συνεργαστεί ακόμη πιο στενά με τους πελάτες και να προσφέρει λύσεις που είναι ακόμη πιο εξειδικευμένες, οι δραστηριότητες πωλήσεων και υπηρεσιών της επιχειρηματικής περιοχής Tomra Fresh Food είναι πλέον εστιασμένες σε κατηγορίες.

Η ICOEL δραστηριοποιείται στη βιομηχανία φρούτων και λαχανικών για πάνω από σαράντα χρόνια. Ηγετική εταιρεία στο σχεδιασμό, την κατασκευή και την εγκατάσταση ποιοτικών μηχανημάτων και εγκαταστάσεων επεξεργασίας φρούτων και λαχανικών, η ICOEL προσφέρει πλήρως εξατομικευμένες λύσεις για την επιλογή, το διαχωρισμό, την ομοιομορφία και τη συσκευασία των προϊόντων μέσω ενός παγκόσμιου βιομηχανικού μοντέλου.

Η TOMRA Food σχεδιάζει και κατασκευάζει μηχανές διαλογής με βάση αισθητήρες και ολοκληρωμένες λύσεις μετά τη συγκομιδή που μεταμορφώνουν την παγκόσμια παραγωγή τροφίμων για να μεγιστοποιήσουν την ασφάλεια τους και να ελαχιστοποιήσουν απώλειες, διασφαλίζοντας ότι κάθε πόρος μετράει. Η εταιρεία διαθέτει περισσότερες από 12.800 μονάδες εγκατεστημένες σε παραγωγούς τροφίμων, συσκευαστές και μεταποιητές τροφίμων σε όλο τον κόσμο για είδη ζαχαροπλαστικής, φρούτα, αποξηραμένα φρούτα, δημητριακά και σπόρους, πατάτες, πρωτεΐνες, ξηρούς καρπούς και λαχανικά. Αυτές οι λύσεις περιλαμβάνουν προηγμένη τεχνολογία ταξινόμησης, απολέπισης και αναλυτικής τεχνολογίας για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να βελτιώσουν τις αποδόσεις, να αποκτήσουν λειτουργική αποτελεσματικότητα και να διασφαλίσουν την ασφαλή παροχή τροφίμων. Η TOMRA Food λειτουργεί κέντρα αριστείας, περιφερειακά γραφεία και εγκαταστάσεις παραγωγής στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρώπη, τη Νότια Αμερική, την Ασία, την Αφρική και την Αυστραλασία.

Exit mobile version