Η εταιρία Trikalinos συμμετείχε στην Έκθεση SEAFOOD EXPO GLOBAL 2023, που
πραγματοποιήθηκε 25 με 27 Απριλίου στην Βαρκελώνη και προσέλκυσε
περισσότερους από 2.000 εκθέτες και 29.000 επισκέπτες του κλάδου των
αλιευμάτων, της εστίασης και του κλάδου Ho.Re.Ca. από 150 χώρες.
Στο πλαίσιο της Έκθεσης παρουσίασε τις ιδιαίτερες σειρές των προϊόντων της, που
έχουν «ταξιδέψει» στις μεγαλύτερες αγορές του πλανήτη. Σπουδαία συμβολή στην
επιτυχημένη ανάδειξη των προϊόντων Trikalinos και της χρήσης τους, υπήρξαν και
τα καθημερινά γαστρονομικά live cooking sessions στο περίπτερο της Ελληνικής
συμμετοχής, όπου ο διακεκριμένος Έλληνας Chef κ. Κωνσταντίνος Βασσάλος με το
επιτελείο του ετοίμαζε καθημερινά γευστικούς μεζέδες.
Παράλληλα, η Trikalinos, συμμετείχε στο Οινογαστρονομικό event συνδυασμού
θαλασσινών εδεσμάτων με το κατάλληλο Ελληνικό κρασί για την επίτευξη της
μέγιστης γευστικής αρμονίας που διοργανώθηκε από τον ΕΛΟΠΥ, και επιμελήθηκε
γαστρονομικά ο καταξιωμένος Chef Παναγιώτης Γιακαλής καθοδηγούμενος οινικά
από τον Wine & Spirits Communicator, Θοδωρή Λέλεκα.
Η εταιρία επιλέγει στρατηγικά τη συμμετοχή της σε εκθέσεις που διαμορφώνουν τις
παγκόσμιες τάσεις της γαστρονομίας αναδεικνύοντας το διατροφικό προφίλ των
προϊόντων της και τις συνεργασίες που έχει «χτίσει» σε παγκόσμιο επίπεδο με
έμφαση στην ελληνικότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιεί.