Export Greece What's New Agenda Έναρξη αιτήσεων για το νέο κύκλο του incubation προγράμματος του Orange Grove
Agenda What's New

Έναρξη αιτήσεων για το νέο κύκλο του incubation προγράμματος του Orange Grove

Το Orange Grove, η πρωτοβουλία της Ολλανδικής Πρεσβείας στην Ελλάδα, άνοιξε τις αιτήσεις για τον νέο κύκλο του Incubation προγράμματος 2024-25, προσφέροντας μια εξαιρετική ευκαιρία σε νέους επιχειρηματίες και startups να εξελίξουν τις καινοτόμες ιδέες τους.

Το πρόγραμμα ξεκινά τον Νοέμβριο και δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να λάβουν καθοδήγηση από ένα δίκτυο διεθνών εκπαιδευτών, μεντόρων και ειδικών, διαμορφώνοντας έτσι τις βάσεις για την επιτυχία της επιχείρησής τους.

Μέσω του προγράμματος αυτού, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν πρόσβαση σε πολύτιμα εργαλεία, όπως mentoring, ad-hoc συναντήσεις και διαδραστικά εργαστήρια, τα οποία θα τους βοηθήσουν να αναπτύξουν τις επιχειρηματικές τους δεξιότητες. Το πρόγραμμα προσφέρεται μέσω μιας ηλεκτρονικής πλατφόρμας, επιτρέποντας τη συμμετοχή από ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Εκτός από τη συνεχή καθοδήγηση, το Orange Grove προσφέρει και ευκαιρίες δικτύωσης μέσω του παγκόσμιου δικτύου της Ολλανδικής Πρεσβείας και των συνεργατών του προγράμματος. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συνδεθούν με το δυναμικό οικοσύστημα των επιτυχημένων alumni startups του Orange Grove, αλλά και να επωφεληθούν από σημαντικές εκπτώσεις που προσφέρονται από συνεργαζόμενες εταιρείες.

Το πρόγραμμα αυτό αποτελεί μια σημαντική πλατφόρμα για όσους επιθυμούν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον επιχειρηματικό κόσμο με την υποστήριξη ενός διεθνούς δικτύου ειδικών και επαγγελματιών. Οι αιτήσεις θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, δίνοντας αρκετό χρόνο στους ενδιαφερόμενους να προετοιμάσουν την υποβολή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και για την υποβολή αίτησης, επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο του Orange Grove.

Exit mobile version