Η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ) συμμετείχε δυναμικά στη Food Expo Greece 2025, που πραγματοποιήθηκε 8-10 Μαρτίου, ενισχύοντας τη δικτύωση και την εξωστρέφεια του κλάδου.
Το περίπτερο της ΕΛΟΠΥ αποτέλεσε σημείο συνάντησης Μελών, πελατών, θεσμών και συνεργατών, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν εποικοδομητικές συναντήσεις και συζητήσεις.
Ιδιαίτερη στιγμή της έκθεσης ήταν η υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ ΕΛΟΠΥ και ΔΙΟΠΑΣ ΑΕ, με στόχο την προώθηση βιώσιμων πρακτικών ιχθυοκαλλιέργειας και την ενίσχυση της εμπιστοσύνης των καταναλωτών στα προϊόντα των Μελών της ΕΛΟΠΥ.
Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν γευστικές δημιουργίες με φρέσκα ελληνικά ψάρια εκτροφής Fish from Greece, σε επιμέλεια του chef Κωνσταντίνου Βασάλου, συνοδευόμενα από εκλεκτά κρασιά της Οινοποιητικής Νεμέας.
Την έκθεση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Τσιάρας, ο Υφυπουργός Χρήστος Κέλλας, καθώς και άλλοι πολιτικοί και θεσμικοί εκπρόσωποι, επιβεβαιώνοντας τη σημασία της ιχθυοκαλλιέργειας για την ελληνική οικονομία.