Press Room

Ούζο Βαρβαγιάννη: Δέσμευση στην ποιότητα και την καινοτομία

 

Η εταιρεία Ούζο Βαρβαγιάννη, με ιστορία που ξεπερνά τα 160 χρόνια, συνεχίζει να επενδύει στη γνώση και την ποιότητα, διατηρώντας την κορυφαία θέση της στον κλάδο των αποσταγμάτων. Στο πλαίσιο αυτής της δέσμευσης, συμμετείχε στο εξειδικευμένο σεμινάριο «Ποιοτικός Έλεγχος Αποσταγμάτων», που διοργανώθηκε από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στις 18 Φεβρουαρίου 2025.

Ο Γιάννης Βαρβαγιάννης, εκ των διαχειριστών της εταιρείας, παρακολούθησε το σεμινάριο, το οποίο επικεντρώθηκε στις σύγχρονες πρακτικές ποιοτικού ελέγχου, από το στάδιο της παραγωγής έως την τελική διάθεση. Ειδικοί του κλάδου ανέλυσαν τις νεότερες τεχνικές και επιστημονικές προσεγγίσεις που εξασφαλίζουν την ανώτερη ποιότητα των αλκοολούχων ποτών, ενισχύοντας τη θέση της ελληνικής αποσταγματοποιίας στη διεθνή αγορά.

Με σεβασμό στην παράδοση αλλά και ανοιχτό πνεύμα προς την καινοτομία, το Ούζο Βαρβαγιάννη συνεχίζει να διαφυλάσσει τη γνησιότητα της γεύσης του, προσφέροντας ένα προϊόν που παραμένει σημείο αναφοράς για την ελληνική κουλτούρα και εξαγωγική δραστηριότητα.