Greek news

Ούζο Βαρβαγιάννη – Πρεσβευτής της ελληνικής γαστρονομίας στη Γαλλία

Με φόντο τα 165 χρόνια ιστορίας, το Ούζο Βαρβαγιάννη ανέλαβε μια ξεχωριστή δράση εξωστρέφειας: φιλοξένησε στη Λέσβο τρεις Γάλλους δημοσιογράφους, με τη συμβολή της βραβευμένης σεφ Ντίνας Νικολάου. Στόχος, η ανάδειξη του Πλωμαρίου ως γαστρονομικού και πολιτιστικού προορισμού.

Οι καλεσμένοι ξεναγήθηκαν στο αποστακτήριο και το Μουσείο Ούζου Βαρβαγιάννη, γνώρισαν την παραδοσιακή τέχνη της απόσταξης και δοκίμασαν τις γεύσεις της λεσβιακής κουζίνας. Η φιλοξενία τους στο Ouzo Villas ολοκλήρωσε τη βιωματική εμπειρία, συνδέοντας το προϊόν με την αυθεντική ελληνική φιλοξενία.

Μέσα από αυτή τη στρατηγική ενέργεια, το Ούζο Βαρβαγιάννη συστήνεται στη γαλλική αγορά ως γαστρονομικός πρεσβευτής και φορέας πολιτισμού, ενισχύοντας την ελληνική εξωστρέφεια με αυθεντικότητα και ποιότητα.