Export Greece Export Greek news Marinair Cargo Services Ltd: Γιόρτασε 15 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας και συνεχούς ανάπτυξης
Export Greek news

Marinair Cargo Services Ltd: Γιόρτασε 15 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας και συνεχούς ανάπτυξης

Η Marinair Cargo Services Ltd γιόρτασε τα δεκαπέντε χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας της!

Η Marinair Cargo Services Ltd ιδρύθηκε το 2007 και συγκαταλέγεται στους ταχύτερα αναπτυσσόμενους πράκτορες μεταφορών στην παγκόσμια αγορά με σημαντική παρουσία στις υπηρεσίες θαλάσσιων, αεροπορικών, logistics και συνδυασμένων μεταφορών.

Στα χρόνια από την ίδρυσή της, η εταιρεία σημείωσε αξιοσημείωτη ανάπτυξη στην τοπική της αγορά, ακολουθούμενη από το άνοιγμα 4 υποκαταστημάτων στην ήπειρο της Ινδίας (Mumbai, Chennai, Tirupur, Tuticorin) το 2011, ενός γραφείου στο Χονγκ Κονγκ το 2014 και ενός ακόμη Ευρωπαϊκού γραφείο στην Ολλανδία το 2017! Οπλισμένοι με πλούσια εμπειρία και τεχνογνωσία, παρέχει πλήρεις υπηρεσίες διεθνών
μεταφορών «one-stop shop» για απαιτήσεις εισαγωγών και εξαγωγών μέσω ξηράς, θαλάσσης, αεροπορικής, σιδηροδρομικής ή συνδυασμένης μεταφοράς εμπορευμάτων παγκοσμίως!

Μάλιστα πρόσφατα η Marinair Cargo Services Ltd άνοιξε το νέο της γραφείο στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» (Κτίριο 27/2ος Όροφος, Γραφείο 4.12) στα Σπάτα.

Για τα δεκαπέντε χρόνια λειτουργίας της η εταιρεία ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση:

Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που γιορτάζουμε τη 15η επέτειο της και ευγνώμονες για την υποστήριξή σας!

Τα τελευταία 15 χρόνια προσπαθήσαμε να βρούμε νέους και καινοτόμους τρόπους για να υποστηρίξουμε τους στόχους σας μέσω της δέσμευσής μας και συνεχίζουμε να θέτουμε διαρκώς στόχους που θα μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε περισσότερο τα επόμενα χρόνια!

Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι και πιο ευγνώμονες για τα χρόνια που πέρασαν και πιο ενθουσιασμένοι για τα επόμενα χρόνια και ελπίζουμε ότι θα εξακολουθείτε να είστε στο πλευρό μας, καθώς δεσμευόμαστε να σας εξυπηρετούμε και να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας στο μέγιστο!

Ενώ δημοσίευσε και το παρακάτω βίντεο από την σχετική εκδήλωση που πραγματοποίησε. Μπορείτε να δείτε το βίντεο ΕΔΩ.

Exit mobile version