Export Greece Market Press Room Trikalinos: Έφτασε το καινοτόµο προϊόν «Trikalinos BOTTARGA BREEZE Sea Salt»
Market Press Room

Trikalinos: Έφτασε το καινοτόµο προϊόν «Trikalinos BOTTARGA BREEZE Sea Salt»

Η κυκλοφορία του νέου προϊόντος Trikalinos BOTTARGA BREEZE Sea Salt, έρχεται να ενώσει αρμονικά την εμπειρία αιώνων στην παραγωγή  αυγοτάραχου της ομώνυμής εταιρίας µε την  καινοτομία και το -υψηλής αισθητικής- design  της υπέροχης συσκευασίας του.

Το Trikalinos BOTTARGA BREEZE Sea Salt είναι ένα καινοτόμο προϊόν που συνδυάζει αφυδατωμένο, τραγανό αυγοτάραχο τρίµµα µε  χονδρόκοκκο θαλασσινό αλάτι, σε έναν κεραμικό  μύλο, κορυφαίας τεχνολογίας. Το προϊόν είναι φυσικό, χωρίς συντηρητικά και πρόσθετα και έχει  24 µήνες χρόνο ζωής.

Είναι μια καινοτομία, τόσο στη σύλληψη του  αρμονικού συνδυασμού των συστατικών, όσο και στην εύκολη και πρακτική χρήση του χάρτινου µύλου άλεσης, που προστατεύει και κρατά το τελικό προϊόν στις κατάλληλες συνθήκες, καθόλη τη διάρκεια ζωής του.

Πώς να το απολαύσετε;

Είναι ιδανικό να φέρει τη νοστιμιά και το «θαλασσινό αεράκι» σε όλα τα πιάτα σας, συνδυάζοντας τα µε την εξαιρετική και φινετσάτη γεύση του Trikalinos Αυγοτάραχο. Δύο – τρείς στροφές από το προϊόν είναι αρκετές για να αρτύσουν επαρκώς το φαγητό σας προσδίδοντας μια διακριτική αύρα θάλασσας.

Τι κάνει το Trikalinos BOTTARGA BREEZE Sea Salt τόσο ξεχωριστό; Το μίνι μέγεθός του, που το καθιστά εύκολο στη μεταφορά, µμέσα στην τσάντα ή την εσωτερική θήκη του σακακιού σας, ώστε να µην το αποχωρίζεστε ποτέ και να προσθέτετε εύκολα την αγαπημένη θαλασσινή του αύρα, σε κάθε σας γεύμα!

Το νέο προϊόν, έρχεται μετά από έρευνα και ανάπτυξη δύο ετών, και µε οικολογική συνείδηση, καθώς για την κατασκευή του μύλου του, έχει εξασφαλισθεί η όσο το δυνατόν µμικρότερη χρήση πλαστικών μερών.

Exit mobile version