Export Greece Exhibitions Μισός αιώνας έκθεσης για το «Παιχνίδι και το Παιδί» από τον Σ.Ε.Β.Π.Π.Α.
Exhibitions

Μισός αιώνας έκθεσης για το «Παιχνίδι και το Παιδί» από τον Σ.Ε.Β.Π.Π.Α.

Μια ξεχωριστή βραδιά πραγματοποιήθηκε για τον εορτασμό των 50 χρόνων της κλαδικής Έκθεσης «Το Παιδί & Το Παιχνίδι», η οποία διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Βιοτεχνών Παιδικών Παιχνιδιών & Αμαξών (Σ.Ε.Β.Π.Π.Α.). Η εκδήλωση έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου 2024, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, συγκεντρώνοντας επαγγελματίες από τον χώρο των παιχνιδιών, των βρεφικών και εποχιακών ειδών.

Η Έκθεση «Το Παιδί & Το Παιχνίδι» αποτελεί έναν σταθερό θεσμό στον κλάδο εδώ και 50 χρόνια, συμβάλλοντας στην προώθηση των προϊόντων που αφορούν τα παιδιά και τις οικογένειές τους. Φέτος, η Έκθεση άνοιξε τις πύλες της στους εμπορικούς επισκέπτες από την Πέμπτη 26 έως την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024. Στην αίθουσα 2 του εκθεσιακού κέντρου, οι επαγγελματίες είχαν την ευκαιρία να δικτυωθούν, να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο, να παρακολουθήσουν δειγματισμούς και να προχωρήσουν σε εμπορικές συμφωνίες.

Στην επετειακή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, μέλη του Συνδέσμου, εκθέτες, συνεργάτες και φίλοι του κλάδου γιόρτασαν όλοι μαζί το μισό αιώνα επιτυχημένης παρουσίας της Έκθεσης. Η εκδήλωση ήταν γεμάτη χαρά και αναμνήσεις, ενώ το σημαντικότερο μήνυμα που αναδείχθηκε ήταν η συνεχής ανάπτυξη και συμβολή της Έκθεσης στην αγορά των παιδικών παιχνιδιών και ειδών.

Η βραδιά έγινε ακόμη πιο ξεχωριστή με την παρουσία του Γενικού Γραμματέα Εμπορίου, κ. Σωτήριου Αναγνωστόπουλου, ο οποίος τίμησε την εκδήλωση με την ομιλία του, αναγνωρίζοντας τον ρόλο του Συνδέσμου στην ελληνική αγορά. Ο Σ.Ε.Β.Π.Π.Α., που ιδρύθηκε το 1949, αποτελεί τον μοναδικό κατασκευαστικό σύνδεσμο στον τομέα των παιχνιδιών, των βρεφικών και εποχιακών ειδών στην Ελλάδα. Μέλη του είναι επιχειρήσεις που καλύπτουν σχεδόν όλη την ελληνική παραγωγή και εισαγωγή παιδικών και βρεφικών παιχνιδιών, καθώς και χριστουγεννιάτικων και αποκριάτικων ειδών.

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βιοτεχνών Παιδικών Παιχνιδιών έχει αγωνιστεί για τη διασφάλιση της ποιότητας και της ασφάλειας των προϊόντων που απευθύνονται στα παιδιά, πάντα με σεβασμό προς τους μικρούς καταναλωτές και τις οικογένειές τους. Με συνεχείς προσπάθειες, εξασφαλίζει ότι τα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά πληρούν όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας. Παράλληλα, ο Σύνδεσμος παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις τόσο στην ελληνική όσο και στη διεθνή αγορά, προσφέροντας πολύτιμη ενημέρωση στα μέλη του.

Η Έκθεση «Το Παιδί & Το Παιχνίδι» αποτελεί κορυφαίο σημείο αναφοράς για τους επαγγελματίες του κλάδου, καθώς τους δίνει την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους, να αναπτύξουν νέες συνεργασίες και να ανταλλάξουν ιδέες. Τα 50 χρόνια αυτής της Έκθεσης είναι μόνο η αρχή, καθώς η συνεχής εξέλιξή της αποδεικνύει τη σταθερή αξία της στον κόσμο των παιχνιδιών και των βρεφικών ειδών.

Η φετινή επετειακή Έκθεση και η βραδιά γιορτής επισφράγισαν τη δυναμική πορεία του Συνδέσμου και του κλάδου συνολικά, αναδεικνύοντας τη σημασία της καινοτομίας και της ποιότητας σε έναν τόσο σημαντικό τομέα για την ψυχαγωγία και την ανάπτυξη των παιδιών.

Exit mobile version