Export Greece Exhibitions Αriston: Εξαιρετική ποιότητα και σημαντικές διακρίσεις
Exhibitions Let's Talk

Αriston: Εξαιρετική ποιότητα και σημαντικές διακρίσεις

Η no 1 αγορά αναφορικά με την εξαγωγική δραστηριότητα της εταιρίας Ariston Hellas είναι αυτή της Αμερικής, ήδη από το 2009. Ακολουθεί ο Καναδάς, η Γερμανία, η Βουλγαρία, το Βέλγιο, η Αυστρία, η Ελβετία, η Κόστα Ρίκα κ.α.

Ο κ Θεμιστοκλής Ρούσσης, Production Manager της Αriston, δήλωσε στο Export Greece: “Η ναυαρχίδα των προϊόντων είναι το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και οι εξαγωγές αντιστοιχούν σε περισσότερο από το 90% του τζίρου. Η εταιρία έχει μια πολύ ευρεία γκάμα προϊόντων όπως λάδια με γεύσεις, βαλσάμικα ξύδια, πατέ ελιάς, ελιές γεμιστές κ.α.”.

Τα προϊόντα της Ariston έχουν βραβευθεί με δεκάδες βραβεία ανά τον κόσμο. Δέχονται εξαιρετικές κριτικές για την μοναδικότητα, αλλά και από την υψηλή ποιότητα τους. Η εταιρία δραστηριοποιείται και στο Private Label στη Γερμανία, στον Καναδά και αλλού. Σύντομα θα πραγματοποιηθεί σημαντική επέκταση στο ήδη υπάρχον συσκευαστήριο που βρίσκεται στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας. Tέλος, η εταιρία έχει κατασκευάσει ένα καινοτόμο μηχάνημα, το Ariston refill dressing center, το οποίο δίνει τη δυνατότητα να ξαναγεμίζουμε με υλικά της επιλογής μας το κάθε δοχείο, και εντάσσεται στην κατηγορία του DIY. Σύντομα θα έρθει και στην Ελλάδα.

Μια εταιρία με ιστορία…

Από το 1997, τα προϊόντα της Ariston έχουν αγαπηθεί από όλο τον κόσμο. Την Άνοιξη του 1977, τα αδέλφια Αναστάσιος και Άγγελος ∆ούκας “τόλµησαν” να εξαγάγουν λάδι στην Αµερική. Το τόλµηµα πέτυχε και έτσι δηµιουργήθηκε αρχικά η Ariston Specialties. Λίγο αργότερα, προστέθηκαν στον μακρύ κατάλογο των προϊόντων της Ariston τα μοναδικά Βαλσαμικά από τη Modena της Ιταλίας. Η τεράστια αµερικάνικη αγορά και οι αυξανόµενες ανάγκες της οδήγησαν τους ιδρυτές να δηµιουργήσουν την Ariston Hellas η οποία µπορεί να ανταπεξέλθει στην συνεχώς αυξανόµενη ζήτηση και να υποστηρίζει µια τόσο απαιτητική αγορά.

Exit mobile version