Export Greece Exhibitions D-Marin – καινοτομία και πολυτέλεια στη ναυτική βιομηχανία με νέες μαρίνες
Exhibitions

D-Marin – καινοτομία και πολυτέλεια στη ναυτική βιομηχανία με νέες μαρίνες

Αυτό το Φθινόπωρο, η D-Marin, η ηγετική δύναμη στον τομέα των premium μαρίνων, θα κάνει αισθητή την παρουσία της στις διεθνείς εκθέσεις σκαφών, παρουσιάζοντας το όραμά της για την επέκταση του δικτύου της και τις τελευταίες καινοτομίες της. Από τις 10 έως τις 28 Σεπτεμβρίου 2024, η ομάδα της D-Marin βρίσκεται σε τρεις σημαντικές εκθέσεις σκαφών: το Cannes Yachting Festival, το Genoa International Boat Show και το Monaco Yacht Show.

Η D-Marin, γνωστή για τη δέσμευσή της στην εξαιρετική ποιότητα και τις premium εμπειρίες, εστιάζει φέτος στην παρουσίαση των πρόσφατων εξελίξεων της. Η εταιρεία, που έχει γίνει συνώνυμο της πολυτέλειας στη ναυτική βιομηχανία, έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο που καλύπτει πλέον τις ακτές της Γαλλίας και της Ιταλίας. Το δίκτυο αυτό περιλαμβάνει σημαντικά λιμάνια, όπως το Livorno, το Mirabello, το Varazze, το Aregai και το Camille Rayon στην Κυανή Ακτή.

Η πιο πρόσφατη προσθήκη στο δίκτυο της D-Marin είναι η μαρίνα του Camille Rayon στη Γαλλία και η μαρίνα του Porto Mirabello κοντά στο Cinque Terre στην Ιταλία. Αυτές οι νέες τοποθεσίες προσφέρουν πρωτοποριακές υποδομές για σκάφη μήκους έως 140 μέτρα και εξαιρετική πρόσβαση σε μερικούς από τους πιο πολυπόθητους προορισμούς της Μεσογείου.
Επιπλέον, η D-Marin αποκαλύπτει τη συνεργασία της με τον Όμιλο Azimut|Benetti για τη διαχείριση του νέου έργου της μαρίνας στο Λιβόρνο, ένα έργο αξίας 15 εκατομμυρίων ευρώ. Οι επισκέπτες των εκθέσεων θα έχουν την ευκαιρία να δουν ένα εντυπωσιακό τρισδιάστατο βίντεο της μαρίνας και να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις.

Η D-Marin δεν σταματάει μόνο στις υποδομές. Η εταιρεία παρουσιάζει επίσης την καινοτόμο πλατφόρμα της, που περιλαμβάνει την εφαρμογή D-Marin και τους αισθητήρες σκαφών. Η εφαρμογή αυτή διευκολύνει τη διαχείριση κρατήσεων, πληρωμών, και την παρακολούθηση κατανάλωσης νερού και ενέργειας, ενώ οι αισθητήρες παρέχουν απομακρυσμένη παρακολούθηση της κατάστασης των σκαφών, ενισχύοντας την ασφάλεια και την άνεση των πελατών.

Με αυτήν την επιτυχημένη στρατηγική επέκτασης και καινοτομίας, η D-Marin συνεχίζει να καθορίζει τα πρότυπα για τις premium μαρίνες στην Ευρώπη, προσφέροντας στους πελάτες της την καλύτερη εμπειρία ελλιμενισμού και την ευκαιρία να εξερευνήσουν τους πιο εντυπωσιακούς προορισμούς της Μεσογείου.

Exit mobile version