Export Greece Exhibitions Ευβοϊκή Ζύμη: Στόχος η επέκταση στις χώρες του Κόλπου & στην Ασία
Exhibitions Let's Talk

Ευβοϊκή Ζύμη: Στόχος η επέκταση στις χώρες του Κόλπου & στην Ασία

Δέσμευση της Ευβοϊκή Ζύμης είναι να ταυτιστεί με την παραγωγή ποιοτικών και πατροπαράδοτων προϊόντων, συνδυάζοντας την πιο σύγχρονη τεχνολογία με την παράδοση του τόπου μας.

Προϊόντα της εταιρίας εξάγονται σε όλη την Ευρώπη εκτός Γαλλίας, καθώς και σε Αμερική, Καναδά, Μπαχρέιν, Κατάρ, Σαουδική Αραβία, Εμιράτα, Κίνα, Ιαπωνία, Κορέα, Ταϋλάνδη, Ινδία και Ταϊβάν.

Ο κ. Kωνσταντίνος Κωνσταντάκης, από το Τμήμα Εξαγωγών της εταιρίας, δήλωσε στο Export Greece ότι στόχος της εταιρίας από τη συμμετοχή της στην Gulf Food Expo είναι: “Να εδραιωθούμε όσο περισσότερο γίνεται στις χώρες του Κόλπου αλλά και στην Ασία από αυτή την έκθεση”.

Τα προϊόντα που έχουν μεγαλύτερη ζήτηση στις χώρες του Κόλπου είναι “τα φυλλαράκια, το καταΐφι και το φύλλο του μπακλαβά. “Στις χώρες της Ασίας και στην Άπω Ανατολή είναι το καταΐφι, που το τυλίγουν με τη γαρίδα και κάνουν διάφορα εδέσματα και το φύλλο, ενώ στην Ευρώπη κυρίως το φύλλο”.

Κλείνοντας, ο κ. Kωνσταντίνος Κωνσταντάκης δήλωσε ότι το ποσοστό επί του τζίρου αναφορικά με τις εξαγωγές είναι 40%., ενώ αναφέρθηκε και στη νέα μονάδα της εταιρίας: “Τώρα είμαστε στη φάση αποπεράτωσης της νέας μονάδας που είναι 8.000  τ. μ. και έχουμε μπει σε αρκετά αναπτυξιακά προγράμματα με στόχο την επέκταση της υπάρχουσας παραγωγής”.

 

Exit mobile version