Export Greece Exhibitions Stayia Farm: Επιδιώκει να εισέλθει στο snacking
Exhibitions Let's Talk

Stayia Farm: Επιδιώκει να εισέλθει στο snacking

Η Stayia Farm, που ιδρύθηκε το 2012, συνεχώς δημιουργεί νέα καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας με το στοιχείο της τοπικής αναφοράς. Η Stayia Farm φέρει την τεχνογνωσία και την παράδοση που έχει μεταδοθεί από γενιά σε γενιά από τις αρχές της δεκαετίας του 1950.

Bρίσκεται στην Εύβοια, σε μια περιοχή όπου το ορεινό ανάγλυφο και η τοποθεσία συνιστά βοτανικό παράδεισο με 1824 διαφορετικές καταγεγραμμένες ποικιλίες χλωρίδας, πολλές από τις οποίες ευδοκιμούν μόνο εκεί.

Ο κ. Γιάννης Καρυπίδης που ίδρυσε τη Stayia Farm, μαζί με τη σύζυγο του Στέβη Θεοδώρου, δήλωσε στο Export Greece ότι στόχος είναι να διευρυνθεί η γκάμα των προϊόντων: “Θα προσπαθήσουμε να επεκτείνουμε την γκάμα των προϊόντων μας και να διαχειριστούμε τα ήδη υπάρχοντα. Στόχος της Stayia Farm είναι να εισέλθει στο κομμάτι του snacking και να διευρύνει τον ορίζοντά της”.

Aυτή την περίοδο “λανσάρουμε -με μέλι παραγωγής του συνεταιρισμού- παστέλι Σίθων”, επιδιώκοντας να γίνει πολύ πιο γνωστό το brand του Συνεταιρισμού, ο οποίος είναι γνωστός μόνο στη Βόρεια Ελλάδα.

Αναφορικά με το Πρόγραμμα Καινοτομία και Πράσινη Μετάβαση, στο οποίο έχει ενταχθεί από το καλοκαίρι η Stayia Farm, ο κ. Καρυπίδης είπε ότι “αφορά σε μια νέα ιδιόκτητη μονάδα στην περιοχή της Ριτσώνας στην Εύβοια όπου θα συγκεντρώνονται όλες οι λειτουργίες σε μία εγκατάσταση”. Τέλος, σχετικά με την εξαγωγική δραστηριότητα ανέφερε πως “Έχει γίνει άνοιγμα στην αγορά της Σαουδικής Αραβίας”, ενώ όπως υπογράμμισε “Έχουμε επικεντρωθεί περισσότερο στην ευρωπαϊκή αγορά και προσπαθούμε να εδραιωθούμε”.

Exit mobile version