Export Greece Exhibitions Exhibitions News ATHENA SWEET ATHENA: Η ελληνική εταιρεία που γλυκαίνει τους επιβάτες της Delta Airlines
Exhibitions Exhibitions News

ATHENA SWEET ATHENA: Η ελληνική εταιρεία που γλυκαίνει τους επιβάτες της Delta Airlines

Η εταιρεία ATHENA SWEET ATHENA η οποία ξεκίνησε πριν από αρκετά χρόνια σε ένα μικρό ατελιέ στα Ιωαννίνα σήμερα έχει καταφέρει να εξαπλωθεί σε ολόκληρο τον κόσμο, προωθώντας την εμπειρία του μπακλαβά.

Σύμφωνα με την κα Αθηνά Κολιονάσιου-Χέλμη, η εταιρεία της ATHENA SWEET ATHENA, έχει εξαπλωθεί σε ένα πάρα πολύ μεγάλο δικτύο καθώς μπορεί και εξάγει σε 35 χώρες σε όλο τον κόσμο. Ανάμεσα τους, χώρες της Ευρώπης, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, ο Καναδάς, το Μεξικό αλλά και ο Παναμάς. Σημειώνεται στο σημείο αυτό πως οι εξαγωγές αποτελούν το βασικό τροχό της εταιρείας καταλαμβάνοντας το 75% του τζίρου.

Πρωταγωνιστής ο Μπακλαβάς

Με βασικό προϊόν φυσικά τον μπακλαβά, η ATHENA SWEET ATHENA, προσπαθεί συνεχώς να εξελίσσεται και να ενισχύεται με νέες συνταγές, ώστε να αναβαθμίζει την γευστική εμπειρία που προσφέρει στους καταναλωτές της. Οι νέες γεύσεις μπακλαβά που παρουσιάστηκαν στην έκθεση Summer Fancy Food Show 2023, είναι οι Salted Caramel αλλά και το Pumpkin Spice. Οι συγκεκριμένες γεύσεις είναι ήδη διαθέσιμες στην Ελλάδα.

Συνεργασία με την Delta Airlines

Η εταιρεία έχει ήδη δυναμική παρουσία σε σχεδόν ολόκληρο τον κόσμο και για τον λόγο αυτό δεν έχει κάποια συγκεκριμένη αγορά ως στόχο, αλλά υπάρχει μεγάλη αισιοδοξόα πως θα ενισχυθεί περαιτέρω η ήδη υπάρχουσα. Αξίζει να σημειωθεί πως η ATHENA SWEET ATHENA, βρίσκεται από τις αρχές του 2023 και στα δρομολόγια Ελλάδα – Νέα Υόρκη μέσω της Delta Αirlines, καθώς στην business class δίνονται κομμάτια μπακλαβά στους επιβάτες.  Το επόμενο διάστημα η εταιρεία αναμένεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την παρουσία της και έρχεται ακόμα πιο κοντά μας σε περισσότερα σημεία με μία κίνηση – ματ που η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.

Το Εxport Greece βρίσκεται στην διεθνή έκθεση και έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με Έλληνες και ξένους επιχειρηματίες οι οποίοι θέλουν να αναδείξουν τα ντόπια προϊόντα σε όλο τον κόσμο.

Exit mobile version