Export Greece Exhibitions Exhibitions News Life Secrets: Τα βότανα και αιθέρια έλαια από την Κοζάνη που κατακτούν τον κόσμο
Exhibitions Exhibitions News

Life Secrets: Τα βότανα και αιθέρια έλαια από την Κοζάνη που κατακτούν τον κόσμο

Η εταιρεία Life Secrets, είναι μία οικογενειακή επιχείρηση φυσικών καλλυντικών και καλλιέργειας αρωματικών φυτών προερχόμενη από τη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα την Κοζάνη. Τα βασικά προϊόντα της είναι τα αρωματικά φυτά και τα βότανα, τα οποία προέρχονται από τις δικές της καλλιέργειες, καθώς και τα αιθέρια έλαια που προκύπτουν έπειτα από την σχετική επεξεργασία.

Όπως ανέφερε η κα. Καλλιόπη Σεμερτζίδου, Sales Manager της Life Secrets, η εταιρεία εξάγει στις Η.Π.Α, τον Καναδά, την Αυστραλία και την Ευρώπη. Αξίζει να σημειώσουμε πως το ποσοστό επί του τζίρου που προέρχεται από τις εξαγωγές είναι το 70%.

Επόμενος στόχος είναι οι αγορές των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων αλλά και η Ιαπωνία.

Στην Ελλάδα τα προϊόντα της εταιρείας μπορεί κανείς να τα βρει σε βιολογικά καταστήματα, φαρμακεία, μεγάλα ηλεκτρονικά καταστήματα, κέντρα αισθητικής και φυσικά στο site της Life Secrets.

Διάκριση στον διαγωνισμό Aesthetic Awards 2023

Το χρυσό βραβείο στο διαγωνισμό Aesthetic Awards 2023 και συγκεκριμένα στην κατηγορία made in Greece Natural Cosmetic, έλαβε η Life Secrets  για την κρέμα προσώπου, Lemon Balm Helichrysum.

Τα βραβεία αυτά έχουν σαν στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις σημαντικές προόδους της αισθητικής και της ομορφιάς, σε επίπεδο υπηρεσιών και προϊόντων από εξιδεικευμένα σημεία παροχής.

Οι στόχοι

Σχετικά με τα μελλοντικά σχέδια της επιχείρησης, η κα. Καλλιόπη Σεμερτζίδου ανέφερε πως μέχρι και τα μέσα του 2024, η εταιρεία θα προβεί σε νέες επενδύσεις, με στόχο τη δημιουργία ενός νέου χώρου με αποστακτήρια και ξηραντήρια, ώστε να πετύχει την ευκολότερη και γρηγορότερη διαχείριση των προϊόντων της αλλά και να επεκτείνει την παραγωγή της.

Exit mobile version