Export Greece Exhibitions Exhibitions News Midas’ Gardens: Καινοτόμα dressing σαλάτας με βάση το ελαιόλαδο, τα βότανα και τα μυρωδικά της Ελλάδας
Exhibitions Exhibitions News

Midas’ Gardens: Καινοτόμα dressing σαλάτας με βάση το ελαιόλαδο, τα βότανα και τα μυρωδικά της Ελλάδας

Τα dressing για σαλάτες με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο της εταιρείας Midas’ Gardens έχουν ήδη κατακτήσει το Κατάρ, τη Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τη Γαλλία και πλέον βάζουν πλώρη ώστε να διεκδικήσουν τη θέση τους στην τεράστια αγορά της Αμερικής.

Η Midas’ Gardens ξεκίνησε το 2014 με βασικά προϊόντα να είναι τα dressing ελαιόλαδου σε διάφορες γεύσεις όπως:

  • πιπεριές Φλωρίνης,
  • μαστίχα Χίου,
  • κρόκο Κοζάνης,
  • τζίντζερ,
  • ρίγανη
  • τσίλι (πρόκειται για το νέο προϊόν που προστέθηκε στην μεγάλη γκάμα των προϊόντων της).

Σύμφωνα με τον κ. Νίκο Πάζη, ιδιοκτήτη της fine & pure land products Midas’ Gardens, το μότο της εταιρείας είναι «πουλάμε το ελαιόλαδο σε άλλη μορφή και όχι μόνο το ελαιόλαδο». Σκοπός και στόχος εταιρείας είναι να προωθήσει καινοτόμα προϊόντα με βάση το ελαιόλαδο, τα βότανα και τα μυρωδικά της Ελλάδος σε μορφή dressing.

Η εταιρεία έχει την έδρα της στον πλούσιο κάμπο της Ημαθίας, στον Άγιο Γεώργιο, κάτω από το επιβλητικό Βέρμιο, το όρος που σύμφωνα με τον Ηρόδοτο, βρίσκονταν οι περίφημοι Κήποι του Μίδα. Οι αρχαίοι Έλληνες θεωρούσαν την περιοχή αγαπημένη γη των Ολύμπιων θεών, καθώς σύμφωνα με τον μύθο ο χρυσός βασιλιάς της Φρυγίας άπλωσε το χέρι, άγγιξε αυτή τη γη και την ευλόγησε.

Με την χαρακτηριστική επωνυμία Midas’ Gardens, η εταιρεία παράγει προϊόντα υψηλής ποιότητας, με παραδοσιακές αλλά σύγχρονες συνταγές με υλικά από την Ελλάδα και τη Μεσόγειο.

Η φιλοσοφία της Midas’ Gardens, είναι πως το να τρώμε καλά σημαίνει να μοιραζόμαστε εποχιακά, τοπικά, βιολογικά τρόφιμα που τρέφουν το σώμα μας. Η εταιρεία παράγει προϊόντα υψηλής ποιότητας, με παραδοσιακές αλλά σύγχρονες συνταγές με υλικά από την Ελλάδα και τη Μεσόγειο.

Πιστεύουμε, σημειώνει ο κ. Πάζης, ότι η βιολογική παραγωγή τροφίμων, ακολουθώντας τους φυσικούς ρυθμούς της χρονιάς, δεν είναι μόνο το καλύτερο για το μέλλον του πλανήτη μας, αλλά και για την ευημερία μας.

Exit mobile version