Export Greece Exhibitions Exhibitions News Ootopia: Όταν το premium ελαιόλαδο και η sustainable φιλοσοφία γίνονται ένα
Exhibitions Exhibitions News

Ootopia: Όταν το premium ελαιόλαδο και η sustainable φιλοσοφία γίνονται ένα

Με βασικό προϊόν το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, η εταιρεία Ootopia, λέξη που προέρχεται από το Olive Oil Topos, με έδρα την Ερμιόνη της Πελοποννήσου, έχει ως στόχο να κατακτήσει τις μεγάλες αγορές του εξωτερικού με το ανώτερης ποιότητας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο που παράγουν.

Η εταιρεία έχει επιλέξει να πορευτεί με συγκεκριμένες ποικιλίες, οι οποίες προέρχονται από την Ελλάδα, συν κάποιες επιλεγμένες από την Ιταλία αλλά και την Ισπανία.

Τα βασικά προϊόντα της Ootopia:

  • Organic Single Estate Iliokastro
  • Ootopia Blend
  • Ootopia Manaki

Στην Ελλάδα μπορούμε να τα βρούμε μέσω του e-Shop της εταιρείας, σε συγκεκριμένα delicatessen καταστήματα και σε διάφορα σημεία πώλησης

Σύμφωνα με την κα. Ευαγγελία Τζέκου, Sales & Marketing manager, όσον αφορά το εξωτερικό, η Ootopia αυτή τη στιγμή εξάγει στη Νότια Κορέα, την Τσεχία, την Αυστρία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Επόμενοι στόχοι είναι οι αγορές της Αμερικής και της Ασίας.

Η εταιρεία έχοντας ως στόχο να αναπτύξει ένα κτήμα παγκόσμιας κλάσης και να παράγει μια γκάμα από premium ελαιόλαδα με μοναδικά γευστικά χαρακτηριστικά και sustainable φιλοσοφία κάνει συνεχώς καινούργιες επενδύσεις και μέχρι το καλοκαίρι του 2024 αναμένεται να είναι έτοιμο το ελαιουργείο. Αυτή τη στιγμή έχει ήδη τυποποιητηρίο και συσκευαστήριο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο κτήμα της Ootopia πραγματοποιείται και γευσιγνωσία ελαιόλαδου.

Exit mobile version