Export Greece Exhibitions Exhibitions News Summer Fancy Food Show 2023: Η εταιρεία Σαβουιδάκης Ελαιόλαδα παρούσα στη διεθνή έκθεση
Exhibitions Exhibitions News

Summer Fancy Food Show 2023: Η εταιρεία Σαβουιδάκης Ελαιόλαδα παρούσα στη διεθνή έκθεση

Η εταιρεία Σαβουιδάκης Ελαιόλαδα ιδρύθηκε το 2012 και έχει καταφέρει μέσα στα χρόνια να εξελίξει το δίκτυο διανομών και πωλήσεων της σε Ελλάδα και ιδιαίτερα σε χώρες του εξωτερικού. Το 2021 δημιούργησε το ηλεκτρονικό της κατάστημα και άρχισε να προωθεί τη νέα σειρά κρητικών προϊόντων και ποτών της.

Η ελληνική εταιρεία Σαβουιδάκης Ελαιόλαδα δίνει το παρόν στη μεγάλη διεθνή έκθεση Summer Fancy Food Show 2023.

Σύμφωνα με τον general director της Σαβουιδάκης Ελαιόλαδα, κο Ιωάννη Σαβουιδάκη, ο κύριος όγκος των εξαγωγών της εταιρείας του είναι προς χώρες της Ευρώπης, τη Μέση Ανατολή, καθώς και τις Η.Π.Α, με τις εξαγωγές να βρίσκονται όσον αφορά τα οικονομικά δεδομένα, στο 15% επί του τζίρου. Το βασικό προϊόν της Σαβουιδάκης είναι το ελαιόλαδο, με την εταιρεία να παρέχει ευελιξία επιλογών σε προϊόντα δικής της αλλά και ιδιωτικής ετικέτας, έχοντας τη δυνατότητα να ανταποκριθεί σε μεγάλες ποσότητες παραγγελιών με αμεσότητα και ανταγωνιστικές τιμές. Επιπρόσθετα, προσφέρουν μια ευρεία γκάμα κρητικών και ελληνικών προϊόντων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους.

Τσικουδιά και ούζο, ίσον ηρεμία

Το καινούργιο προϊόν, το οποίο προωθεί αυτή την στιγμή η Σαβουιδάκης είναι το brand «ΕΞΑ». Πρόκειται για τυποποιημένη τσικουδιά και ούζο, και το όνομά του στην κρητική τοπική λαλιά σημαίνει «θέλω ηρεμία».

Η εταιρεία με έδρα την Κρήτη έχει ως στόχο την εξαπλωσή της στις αγορές του Καναδά και της Αμερικής, ενώ στην Ελλάδα τα προϊόντα της μπορούμε να τα βρούμε στα Super Market Χαλκιαδάκης στην Κρήτη, καθώς και σε επιλεγμένα σημεία HORECA.

Exit mobile version