Export Greece Exhibitions Exhibitions News DHW: Στήριξε ενεργά τα ελληνικά τρόφιμα και ποτά στην ANUGA 2023
Exhibitions Exhibitions News

DHW: Στήριξε ενεργά τα ελληνικά τρόφιμα και ποτά στην ANUGA 2023

Στην ANUGA 2023 η Ελλάδα ήταν ο πέμπτος μεγαλύτερος εθνικός εκθέτης με πάνω από 250 περίπτερα. Ο Γερμανοελληνικός Επιχειρηματικός Σύνδεσμος DHW συνεργάζεται εδώ και χρόνια με την εξειδικευμένη εταιρεία “Promo Solution”, το φετινό κοινό περίπτερο της οποίας περιελάμβανε 80 εκθέτες στις κατηγορίες προϊόντων delicatessen, αρτοσκευάσματα, κατεψυγμένα προϊόντα, προϊόντα διατηρημένα με απλή ψύξη και νωπά προϊόντα, ποτά, ζεστά ροφήματα, κρέας και γαλακτοκομικά προϊόντα. Για τις εταιρείες αυτές, ο πρόεδρος της Επιτροπής Τροφίμων του Γερμανοελληνικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου DHW και ιδιοκτήτης της TRY-K Business Consulting πτυχιούχος οικονομολόγος Τρύφων Κολιτσόπουλος οργάνωσε σειρά επιτυχημένων Β2Β συναντήσεων κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Την πρώτη ημέρα της έκθεσης, ο Πέτρος Πίγγος (Promo Solution) και ο Τρύφων Κολιτσόπουλος (DHW/TRY-K) υποδέχθηκαν τον Έλληνα Υπουργό Γεωργίας Λευτέρη Αυγενάκη στο ελληνικό κοινό περίπτερο της Promo Solution.

Το συμπέρασμα του Κολιτσόπουλου μετά την έκθεση: «Ήταν μία από τις καλύτερες εκθέσεις που έγιναν ποτέ, με πολυάριθμους εμπορικούς επισκέπτες και πολλά καινοτόμα και υψηλής ποιότητας προϊόντα από όλες τις περιοχές της Ελλάδος».

Παραμονή της έναρξης της έκθεσης, ο υπουργός Γεωργίας Λευτέρης Αυγενάκης είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με εκπροσώπους της ελληνικής κοινότητας της Κολωνίας. Μεταξύ αυτών και ο πρόεδρος του DHW Φαίδων Κοτσαμπόπουλος, ο οποίος ευχαρίστησε αλλά και συνεχάρη τον υπουργό για την παρουσία του στη σημαντική αυτή έκθεση για την ελληνική βιομηχανία τροφίμων. «Μετά τις ακραίες φυσικές καταστροφές των τελευταίων εβδομάδων στην Ελλάδα, τις πυρκαγιές και κυρίως τις πλημμύρες στην κεντρική Ελλάδα, την “σιταποθήκη” της Ελλάδος, η παρουσία σας, κύριε Υπουργέ, αποτελεί ένα σημαντικό μήνυμα όχι μόνο προς τις θαρραλέες επιχειρήσεις που είναι παρούσες παρά τις μεγάλες απώλειες. Είναι επίσης ένα σημαντικό μήνυμα προς τους Ευρωπαίους πελάτες και καταναλωτές ότι η Ελλάδα έχει μια ανθεκτική οικονομία τροφίμων και μια κυβέρνηση που στηρίζει αυτούς τους ανθρώπους και δεν τους αφήνει μόνους”, τόνισε ο Φαίδων Κοτσαμπόπουλος στον χαιρετισμό του.

Exit mobile version