Export Greece Exhibitions Exhibitions News Ioniki: Τα plant-based προϊόντα κέντρισαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών
Exhibitions Exhibitions News

Ioniki: Τα plant-based προϊόντα κέντρισαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών

Η Ioniki ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία τη συμμετοχή της στην Έκθεση Anuga 2023 στην Κολωνία μετά από πέντε ημέρες ισχυρής παρουσίας.

Το περίπτερο της Ioniki τράβηξε όλα τα βλέμματα και έδωσε εξαιρετική εντύπωση σε πελάτες και ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε πολλές γνωστές εταιρείες, είναι γεγονότα, τα οποία χαρακτήρισαν την Ioniki στην έκθεση. Το περίπτερο προσέλκυσε σημαντικούς επαγγελματίες τους κλάδου που επιβράβευσαν τις φρέσκιες ιδέες, αλλά και το πάθος της να δημιουργεί μοναδικά προϊόντα, αναβαθμίζοντας το συνολικό επίπεδο της αγοράς.

Στο ιδιαίτερα εξωστρεφές περίπτερο της Ioniki, δόθηκε η δυνατότητα της παρουσίασης στους επαγγελματίες του χώρου, στην ανάδειξη των νέων προϊόντων, ειδικότερα στα Plant-based, τα οποία τάραξαν τα νερά στη παγκόσμια αγορά και αποτέλεσαν το κύριο ενδιαφέρων όλων.

Η επιτυχία της εταιρείας στην έκθεση της Anuga, αντικατοπτρίζει την υπόσχεση για την αριστεία και την εξέλιξη. Η Ioniki ευχαριστεί θερμά όλους όσους επισκέφθηκαν το περίπτερο της και προσκαλεί όλους τους μελλοντικούς πιθανούς συνεργάτες της να συνεχίσουν να ανακαλύπτουν τον κόσμο των γεύσεων μαζί της.

Exit mobile version