Export Greece Exhibitions Exhibitions News Περιφέρεια Αττικής: Συμμετοχή στην Anuga 2023 με δέκα εταιρείες από τον αγροδιατροφικό τομέα
Exhibitions Exhibitions News

Περιφέρεια Αττικής: Συμμετοχή στην Anuga 2023 με δέκα εταιρείες από τον αγροδιατροφικό τομέα

Στο πλαίσιο της πολιτικής της για την προώθηση του εξωτερικού εμπορίου και την προώθηση των τοπικών εταιρειών γεωργικής και μεταποίησης τροφίμων, η Περιφέρεια Αττικής συμμετέχει στη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στον κόσμο Anuga 2023, που θα πραγματοποιηθεί στην Κολωνία από τις 7 έως τις 11 Οκτωβρίου 2023.

Δέκα εταιρείες από τον αγροδιατροφικό τομέα σε όλη την περιοχή της Αττικής θα είναι παρούσες στη διάσημη εμπορική έκθεση, παρουσιάζοντας τα τοπικά τους προϊόντα όπως ζυμαρικά, ελληνικό ελαιόλαδο και βιολογικές ελιές, φρέσκα ελληνικά αυγά, τυποποιημένα προϊόντα ελιάς, αποξηραμένα φρούτα, φιστίκια, σταφίδες κλπ.

Στόχος είναι η δικτύωση και η προβολή των τοπικών προϊόντων από την Αττική σε όλο τον κόσμο, αναδεικνύοντας τη μοναδικότητά τους,

Η πενθήμερη κορυφαία στον κόσμο εμπορική έκθεση στην Κολωνία, η οποία έχει σκοπό να λειτουργήσει ως φόρουμ και να συγκεντρώσει τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων στη διεθνή βιομηχανία τροφίμων, παρουσιάζει όχι μόνο εθνικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, αλλά και τις καλύτερες διεθνείς προσφορές. Αναμένονται 7.500 εκθέτες εμπορικών εκθέσεων και περισσότεροι από 170.000 επισκέπτες και αγοραστές από όλο τον κόσμο.

Οι δέκα εταιρείες που συμμετέχουν – «CRETA DROP», «ENERGAEA», «ELEA LAND», «NUTS ‘N NUTS», «NOVEMBER», «POMFARM», «STELVIA HELLAS», «SAMARAS», «ARTOPOULOS» και «MOLONI FAMILY».

«Εν όψει της κορυφαίας παγκόσμιας εμπορικής έκθεσης ANUGA, η περιφέρεια Αττικής είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επερχόμενη εκδήλωση στην Κολωνία, με στόχο να καλωσορίσει επαγγελματίες της βιομηχανίας τροφίμων, ΜΜΕ, influencers, εισαγωγείς κ.λπ. Πρόθεσή μας είναι να αναδείξουμε τα εξαιρετικά προϊόντα των εκθετών μας και να παρουσιάσουμε τους ποικίλους γαστρονομικούς θησαυρούς της Αττικής» ανέφερε σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας.

Τα οφέλη της συμμετοχής στην Anuga 2023

Η κορυφαία εμπορική έκθεση τροφίμων και ποτών Anuga 2023, χαρακτηρίζεται από ποιότητα, ποικιλομορφία, τεχνογνωσία και φυσικά έμπνευση. Όλοι οι πιθανοί κλάδοι της εφοδιαστικής αλυσίδας και οι τεχνολογικές καινοτομίες εκτίθενται κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Όντας ένας μοναδικός χώρος συνάντησης επιχειρήσεων και δικτύωσης για την παγκόσμια βιομηχανία τροφίμων και ποτών, συγκεντρώνει ηγέτες της διεθνούς αγοράς και αγοραστές από κορυφαίες εταιρείες τροφίμων. Ενώ παράλληλα προσφέρει την πιο πλήρη εικόνα όλων των τελευταίων τάσεων και εξελίξεων στον κλάδο, καθώς και την μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών τροφίμων από κάθε άλλη έκθεση στο κόσμο.

Exit mobile version