Export Greece Exhibitions Exhibitions News Vassilakis Estate: Η εταιρεία από τη Νεάπολη της Κρήτης με στόχο τις αγορές της Κίνας και της Ιαπωνίας
Exhibitions Exhibitions News Let's Talk

Vassilakis Estate: Η εταιρεία από τη Νεάπολη της Κρήτης με στόχο τις αγορές της Κίνας και της Ιαπωνίας

Στα πλαίσια της διεθνούς έκθεσης τροφίμων και ποτών Anuga 2023, η οποία ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες το ΕxportGreece είχε την δυνατότητα να συνομιλήσει με τους Έλληνες εκθέτες.

Βρεθήκαμε στο περίπτερο της εταιρείας Vassilakis Estate και μάθαμε περισσότερα για την εταιρεία που προέρχεται από τον κάμπο του Μιραμπέλλου στο Λασίθι της Κρήτης και ειδικεύεται στο βιολογικό εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο.

–  Πείτε μας σε ποιες χώρες εξάγετε και ποια είναι η κορυφαία αγορά για τα προϊόντα σας στο εξωτερικό; 

Εξάγουμε σε 25 χώρες ανά τον κόσμο (Αμερική, Αυστραλία, Ρωσία, Πολωνία, Γερμανία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστρία, Βέλγιο και άλλες ευρωπαϊκές χώρες). Η μεγαλύτερη αγορά είναι η Γερμανία.

– Τι ποσοστό επί του τζίρου είναι οι εξαγωγές;

Οι εξαγωγές αποτελούν το 100% του τζίρου.

– Παρουσιάσατε κάποιο καινούργιο προϊόν στην έκθεση; Το συγκεκριμένο προϊόν μπορεί κάποιος να το προμηθευτεί στην Ελλάδα;

Στην έκθεση παρουσιάστηκαν τα εξής νέα προϊόντα:

1) Το charisma organic, βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο που δημιουργήσαμε για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των πελατών μας για ένα πιστοποιημένο προϊόν υψηλής ποιότητας και καθημερινής χρήσης.

2) Η premium σειρά βαλσάμικων ξυδιών από κρητικές ποικιλίες σταφυλιών – βαλσάμικο με κρητικό θυμαρίσιο μέλι και βαλσάμικο με κρητικά merlin πορτοκάλια.

3) Το χαρουπόμελο, αυθεντικό και φυσικό προϊόν από κρητικά χαρούπια. Όλα υπάρχουν στην Ελλάδα.

– Ποια αγορά έχετε ως στόχο να κατακτήσετε και σε τι βαθμό πιστεύετε πως σας βοηθά η συμμετοχή σας σε τόσο μεγάλες εκθέσεις όπως η Anuga;

Σίγουρα η συμμετοχή της εταιρείας σε εκθέσεις αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο των προωθητικών ενεργειών στις οποίες επενδύουμε κάθε χρόνο. Είναι ένας εξαίρετος τρόπος για να προβληθεί η εταιρεία μας και τα προϊόντα μας σε υπάρχοντες και μελλοντικούς πελάτες και συνεργάτες. Στόχος μας είναι να ενδυναμώσουμε και να ενισχύσουμε όλες τις υπάρχουσες αγορές μας. Μας ενδιαφέρουν επίσης οι αγορές της Κίνας και της Ιαπωνίας.

Exit mobile version