Export Greece Exhibitions Exhibitions News Trikalinos: Λαμπερή παρουσία στο THESSALONIKI WINE SHOW 2024
Exhibitions Exhibitions News

Trikalinos: Λαμπερή παρουσία στο THESSALONIKI WINE SHOW 2024

Η εταιρεία Trikalinos ξεχώρισε στο THESSALONIKI WINE SHOW 2024, ένα μοναδικό γαστρονομικό γεγονός για τους λάτρεις του καλού κρασιού και της γεύσης. Συμμετείχε με δικό της περίπτερο στην έκθεση, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 31 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η εταιρία παρουσίασε το σύνολο των προϊοντων της, με έμφαση στο Trikalinos Αυγοτάραχο που συνδυάζει την υψηλή ποιότητα με την ασύγκριτη απόλαυση. Οι επισκέπτες του THESSALONIKI WINE SHOW 2024 είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να γευτούν την εξαιρετική ποιότητα του Trikalinos Αυγοτάραχο συνδυάζοντας τη γεύση του με διαφορετικές ποικιλίες κρασιών, βιώνοντας μια ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η πλούσια γευστική εμπειρία του Trikalinos Αυγοτάραχο αναδεικνύεται ιδανικά όταν συνοδεύεται από εκλεκτές ποικιλίες κρασιών, προσδίδοντας νέες διαστάσεις στη γεύση του.

Το διατροφικό προφίλ του Αυγοτάραχου Trikalinos έχει αποτελέσει μελέτη περίπτωσης ερευνών Πανεπιστημίων και Επιστημονικών περιοδικών ανά τον κόσμο. Χάρη στην μοναδική ποιότητα και γεύση αλλά και τις σύγχρονες συσκευασίες τους, τα προϊόντα της εταιρίας έχουν διακριθεί σε όλο τον κόσμο και έχουν αποτελέσει έμπνευση για τη δημιουργία κορυφαίων πιάτων που φέρουν την υπογραφή καταξιωμένων σεφ. 

Η επιτυχημένη συμμετοχή της Trikalinos στο THESSALONIKI WINE SHOW 2024 αποτέλεσε μια σημαντική ευκαιρία για ενδιαφέρουσες συζητήσεις και γνωριμίες. Η εταιρεία με τη συμμετοχή της σε εκθέσεις που αναδεικνύουν εκλεκτά προϊόντα επισφραγίζει τη δέσμευσή της στην αριστεία,  την ποιότητα  και την καινοτομία.

Αξίζει να σημειωθεί πως σήμερα, τα προϊόντα της εταιρίας Τρικαλινός εξάγονται σε 37 χώρες σε όλο τον κόσμο. 

Exit mobile version