Export Greece Exhibitions Δύο ημέρες γεμάτες κρασί και γεύσεις στο «Thessaloniki Wine Selfie»
Exhibitions

Δύο ημέρες γεμάτες κρασί και γεύσεις στο «Thessaloniki Wine Selfie»

Ετοιμαστείτε για ένα μοναδικό οινικό ταξίδι στη Θεσσαλονίκη! Το Thessaloniki Wine Selfie 2024 έρχεται την Κυριακή 29 & Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου στην Αποθήκη Γ’ στο Λιμάνι, για να σας προσφέρει δύο φανταστικά απογεύματα γεμάτα γεύσεις και απολαύσεις από τον κόσμο του κρασιού.

Από τις 5:00 το απόγευμα έως τις 10:00 το βράδυ, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν 250 ετικέτες κρασιών από καταξιωμένα οινοποιεία και boutique wineries, καθώς και αποκλειστικές επιλογές που θα εκτεθούν για πρώτη φορά στο φετινό φεστιβάλ. Εδώ θα ανακαλύψετε τις τελευταίες τάσεις και εκφράσεις του σύγχρονου κρασιού από την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο.

Το Thessaloniki Wine Selfie είναι μια πρωτοβουλία του Wine Style, σχεδιασμένη να προωθήσει την ελληνική οινική κουλτούρα με έναν εντελώς διαφορετικό και καινοτόμο τρόπο. Κάθε κρασί αυτοπαρουσιάζεται κάτω από μια επιτραπέζια βάση, παρέχοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την παραγωγή του. Τα κρασιά είναι ταξινομημένα ανά ποικιλία, χρώμα και στυλ, και η έμπειρη ομάδα του Wine Style φροντίζει για τις ιδανικές συνθήκες σερβιρίσματος, εξασφαλίζοντας τη σωστή θερμοκρασία.

Οι επισκέπτες απλώς θα παραλάβουν το ειδικό ποτήρι γευσιγνωσίας και θα μπορούν να δοκιμάσουν όποια και όσα κρασιά επιθυμούν, απολαμβάνοντας μια αυθεντική εμπειρία οινογνωσίας.

Πληροφορίες εισιτηρίων:

  • Προαγορά από το www.more.com: 10€ / Φοιτητικό 7€
  • Αγορά στο ταμείο εισόδου: 12€ / Φοιτητικό 10€ (συμπεριλαμβάνει το ποτήρι γευσιγνωσίας)
  • Επαγγελματίες: Είσοδος δωρεάν με την επίδειξη πρόσκλησης ή επαγγελματικής κάρτας.

Το ωράριο λειτουργίας είναι 17:00 – 22:00.

Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε τη γιορτή του κρασιού στην καρδιά της Θεσσαλονίκης και να θυμάστε…: απολαύστε υπεύθυνα.

Exit mobile version