Greek news

Δ. ΤΕΛΙΔΗΣ & ΥΙΟΙ: Εξωστρέφεια και στα διακοσμητικά υλικά ένδυσης

 

Η εταιρεία ΤΕΛΙΔΗ Δ. ΥΙΟΙ είναι μια Ελληνική εταιρεία με αντικείμενο την παραγωγή, την μεταποίηση και την εμπορία βοηθητικών και διακοσμητικών υλικών ένδυσης με έδρα την Θεσσαλονίκη που έχει σημαντική δραστηριότητα και στο εξωτερικό και μετρά σχεδόν μισό αιώνα δραστηριότητας στο χώρο καλύπτοντας πολλούς και διαφορετικούς κλάδους της αγοράς.

Επιχειρεί μέσα από τρεις ιδιόκτητους χώρους , ένα κεντρικό κατάστημα χονδρικής πώλησης , έναν χώρο παραγωγής και μεταποίησης και έναν χώρο συσκευασίας, αποθήκευσης και διακίνησης εμπορευμάτων ενώ διατηρεί άλλους δύο χώρους λιανικής πώλησης στο κέντρο της πόλης.

Το εξαγωγικό κομμάτι καλύπτει περισσότερο από το 30% του κύκλου εργασιών της όπως αναφέρει στο Export Greece,  o Exports Sales Manager, κ.Μιλτιάδης Τελίδης. Ωστόσο είναι ένας τομέας με μεγάλη δυναμική, συνολικά για την Ελλάδα, που μπορεί με την κατάλληλη ώθηση, υποστήριξη και συνέργειες να ανέβει ακόμη περισσότερο.

Οι χώρες που εξάγει η εταιρεία είναι κυρίως χώρες της κεντρικής Ευρώπης, όπως η Γερμανία, η Αυστρία, το Βέλγιο, η Ολλανδία, η Τσεχία, η Πολωνία, η Ισπανία αλλά και η Βουλγαρία ενώ τελευταία έχει γίνει άνοιγμα και σε νέες αγορές όπως αυτή της Πορτογαλίας.

«Η απήχηση των προϊόντων μας έχει να κάνει με την υψηλή ποιότητα αλλά και με την καλή και συμφέρουσα σχέση ποιότητας-τιμής», εξηγεί ο κ.Τελίδης.

Χάρη στην ευρεία γκάμα προϊόντων που διαθέτει και μέσω του διευρυμένου πελατολογίου που έχει δημιουργήσει, έχει αποκτήσει την δυνατότητα και την εμπειρία να εξυπηρετεί και την πιο εξειδικευμένη ανάγκη που μπορεί να προκύψει καλύπτοντας πολλούς διαφορετικούς κλάδους της αγοράς.

Στους στόχους της εταιρείας περιλαμβάνεται η διείσδυση και το άνοιγμα σε ακόμη περισσότερες αγορές του εξωτερικού. Συγχρόνως, επιδιώκεται ο συνεχής εμπλουτισμός της γκάμας των προϊόντων με νέες και επίκαιρες προτάσεις, η διαρκής βελτίωση των δομών λειτουργίας και υπηρεσιών της εταιρείας, η συστηματική επένδυση σημαντικών χρηματικών κεφαλαίων για την αναβάθμιση του τεχνολογικού και μηχανολογικού εξοπλισμού και η σύναψη μακροχρόνιων επαγγελματικών σχέσεων συνεργασίας και εμπιστοσύνης με πελάτες και προμηθευτές.