Exhibitions News

14) 13 – 15 Ιανουαρίου επιστρέφει η Διεθνής Έκθεση Οπτικών, opti 2023, στο Μόναχο

Τις πύλες της θα ανοίξει εκ νέου στις 13 με 15 Ιανουαρίου 2023, στο Μόναχο, η Διεθνής Έκθεση Οπτικών, opti, όπως ανακοίνωσε ο Εκθεσιακός Οργανισμός GHM, ο οποίος αντιπροσωπεύεται στην
Ελλάδα και την Κύπρο από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.
Αυτό σημαίνει ότι ο κλάδος των οπτικών θα μπορέσει να ξεκινήσει τη νέα χρονιά και να θέσει τις βάσεις για επιτυχημένες επιχειρηματικές συμφωνίες στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου.
Οι εταιρίες, που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στη διοργάνωση, μπορούν να υποβάλλουν τη συμμετοχή τους μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της έκθεσης: www.opti.de.
Σημειώνεται ότι στην τελευταία έκθεση της opti συμμετείχαν 368 εκθέτες, οι οποίοι παρουσίασαν όλες τις επαναστατικές εξελίξεις του κλάδου σε 13.000 εμπορικούς επισκέπτες από 71 χώρες.
Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες αναφορικά με την opti, να απευθύνεται στο Eλληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ.: 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.opti.de.