Good News

1) Greca Icons: Η Ελληνική Γαστρονομία στα Qatar Duty Free

Η Greka Icons, η ελληνική εταιρεία εξαγωγών τροφίμων, επεκτείνει τη διεθνή παρουσία της στο Κατάρ ανακοινώνοντας τη συνεργασία της με το Qatar Duty Free, θυγατρική της Qatar Airways. Τα προϊόντα Navarino Icons και TREA βρίσκονται στις αφίξεις του βραβευμένου διεθνούς αεροδρομίου Hamad του Κατάρ στο νέο xώρο του Qatar Duty Free σε μια εμβληματική προβολή.

Με περισσότερα από 50 βραβεία ποιότητας, συμπεριλαμβανομένου και του EVOO of the Year για τρία συνεχόμενα έτη, τα προϊόντα είναι πλέον διαθέσιμα στο νέο κατάστημα του Qatar Duty Free στο χώρο των αφίξεων του αεροδρομίου Hamad. Τα προϊόντα της Greka Icons έχουν τοποθετηθεί σε κάποια από τα πιο γνωστά καταστήματα  σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων τα Harrods, Eli Zabar, Zingerman’s Deli, Wholefoods, Draeger’s Market, Julius Meinl, City Super και πολλά άλλα.

Greka Icons συνεργάζεται με μικρούς τοπικούς παραγωγούς που χρησιμοποιούν παραδοσιακές συνταγές. Όλα τα προϊόντα παράγονται με βιώσιμες μεθόδους καλλιέργειας και δεν περιέχουν συντηρητικά και τεχνητά πρόσθετα.

Η Navarino Icons προωθεί τις αυθεντικές γεύσεις και την γαστρονομική κληρονομιά και παράδοση της Πελοποννήσου μέσα από μία ποικιλία προϊόντων όπως Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, ελιές, μαρμελάδες, γλυκά κουταλιού αλλά και έτοιμα dips και σάλτσες.

Η TREA συστήνει μια μεγάλη γκάμα διαφορετικών γεύσεων και ελληνικών προϊόντων με συγκεκριμένη γεωγραφική προέλευση και εξαιρετικά υψηλή ποιότητα. Η σειρά περιλαμβάνει τρεις διαφορετικές ποικιλίες, τριών κορυφαίων ελληνικών προϊόντων: Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, Ελιές και Μέλι.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Greka Icons,
επισκεφθείτε το www.grekaicons.gr και ακολουθείστε τις σειρές προϊόντων Navarino Icons (Facebook και Instagram)
και TREA (Facebook και Instagram) στα social media.