Export News

10) Η Αίγυπτος: παίζει σημαντικό ρόλο στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022

Ο Πρόεδρος των εταιρειών Presentation και Estadat Seif Elwazery, δήλωσε ότι η Αίγυπτος θα είναι ένας σημαντικός σταθμός εξαγωγής για τις μπάλες που χρησιμοποιήθηκαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ.

«Είχα την τιμή να είμαι ένα μικρό μέρος αυτού του μεγάλου επιτεύγματος. Η Αίγυπτος θα είναι ένας σημαντικός σταθμός για την εξαγωγή μπάλων σε ολόκληρο τον κόσμο, ξεκινώντας από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ το 2022». είπε ο Elwazery σε ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 ξεκίνησε την Κυριακή, με το Κατάρ να παίζει εναντίον του Ισημερινού στις έξι το βράδυ, το παιχνίδι έληξε με 2-0 υπέρ του Ισημερινού.

Ο Αντιπρόεδρος της εταιρείας Forward για την κατασκευή ποδοσφαίρου, Ahmed al-Nabawy, είπε ότι είναι οι τυχεροί που κατασκεύασαν μια μπάλα σχεδιασμένη για το Παγκόσμιο Κύπελλο από την Αίγυπτο, επισημαίνοντας ότι ίδρυσαν το εργοστάσιο ποδοσφαίρου στην Αίγυπτο μέσα σε μόλις τέσσερις μήνες.

Κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνέντευξης της Κυριακής στο ιδιόκτητο δορυφορικό κανάλι al-Kahera Wal Nas (Κάιρο και οι άνθρωποι), ο Nabawy πρόσθεσε ότι το εργοστάσιο σφαιρών είναι ο πυρήνας μιας βιομηχανικής και αθλητικής πόλης στην Αίγυπτο.

«Το μέγεθος της παγκόσμιας αγοράς αθλητικών προϊόντων είναι περίπου 380 δισεκατομμύρια δολάρια και σύντομα αθλητικά ρούχα και παπούτσια για διεθνείς μάρκες θα κατασκευάζονται στην Αίγυπτο», εξήγησε.