Exhibitions Let's Talk

Freshland: Με πάθος για την τελειότητα

Η Freshland είναι μια σύγχρονη επιχείρηση επεξεργασίας, τυποποίησης και εμπορίας αγροτικών προϊόντων με εξαγωγικό προσανατολισμό.

Όπως δήλωσε στο Export Greece ο κ. Ιορδάνης Τσαγκαρόπουλος, Διευθυντής εξαγωγών, η εταιρία είναι 100% εξαγωγική γιατί οι συνθήκες στο εξωτερικό είναι πιο ευνοϊκές. Η Freshland δραστηριοποιείται στη χονδρική. “Από τις μεγαλύτερες αγορές στο εξωτερικό είναι η Σαουδική Αραβία με τις πίκλες και τις ελιές, η Σουηδία με το Πιπεράκι σε άλμη και η Φλωρίνης και η Γερμανία με τα ίδια προϊόντα”.

Αρχικά η επιχείρηση παρήγαγε δύο προϊόντα, την Πίκλα και το Πιπεράκι τουρσί. Στη συνέχεια ανέπτυξε και άλλα προϊόντα όπως: Κόκκινη Πιπεριά ψητή, ολόκληρη ή κομμένη, Παντζάρι σαλάτα, Πάστα κόκκινης πιπεριάς ψητής κ.α.

Συντελεστές, όπως η πολυετής πείρα της εταιρίας, ο συνεχής εκσυγχρονισμός του υλικοτεχνικού εξοπλισμού της, το πάθος για τελειότητα αλλά και το υψηλό αίσθημα ευθύνης προς τους πελάτες – καταναλωτές της, συνηγορούν στην παραγωγή προϊόντων απαράμιλλης γεύσης, εναρμονισμένα πάντα με τις αυστηρότερες διεθνείς προδιαγραφές ποιότητας και υγιεινής.