Exhibitions Let's Talk

Περιφέρεια Ηπείρου: Δυναμικό παρών για 5η χρονιά στη Διεθνή Έκθεση Gulfood

Η κα Σοφία Φούκη, Προϊσταμένη Προώθησης & Προβολής Τοπικών Προϊόντων της Περιφέρειας Ηπείρου δήλωσε στο Export Greece ότι η Περιφέρεια συμμετέχει σε πάρα πολλές εγχώριες και διεθνείς εκθέσεις καθώς “Η εξωστρέφεια είναι πλέον μονόδρομος για την Ελλάδα”.

Στη Διεθνή Έκθεση Gulfood η Περιφέρεια Ηπείρου δίνει δυναμικό παρών για 5η χρονιά: “Θεωρώ ότι η έκθεση Gulfood είναι μία από τις πιο δυνατές εκθέσεις και οι επιχειρήσεις μας είναι μέχρι στιγμής αρκετά ευχαριστημένες”.

Η κα Σοφία Φούκη χαρακτήρισε “δύσκολη” την αραβική αγορά, ενώ ανέφερε ότι η πρόσκληση για τις διεθνείς εκθέσεις βγαίνει σε όλους τους παραγωγούς της Ηπείρου, καθώς και ότι όσοι παραγωγοί συμμετέχουν στις διεθνείς εκθέσεις πρέπει να πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν: “Όσοι έρχονται είναι καλά οργανωμένοι και έχουν πολύ καλά και ποιοτικά πιστοποιημένα προϊόντα”.

Τέλος, η ενοικίαση του περιπτέρου και η μεταφορά των προϊόντων καλύπτεται στο σύνολό τους από την Περιφέρεια Ηπείρου, οπότε ο κάθε εκθέτης αναλαμβάνει μόνο τα προσωπικά του έξοδα.