Exhibitions Let's Talk

ΠΙΝΔΟΣ: “Καινοτομούμε και εργαζόμαστε με γνώμονα τη βιώσιμη ανάπτυξη”

Η ΠΙΝΔΟΣ διαθέτει τις πιο σύγχρονες τεχνολογικά εγκαταστάσεις στον κλάδο της πτηνοτροφίας. Διαθέτει δικό της δίκτυο διανομής, πoυ προωθεί καθημερινά φρέσκα και ασφαλή τα προϊόντα της σε 7000 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η ΠΙΝΔΟΣ έχει εξαγωγική δραστηριότητα σε όλες τις χώρες τω Βαλκανίων, στην Αγγλία, στη Γερμανία, στη Σουηδία, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπου με αρχή το Ντουμπάι υπάρχει ενεργά το κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής και τα έτοιμα ψημένα. Όπως δήλωσε η κα Ελευθερία Μασούρα, Head of Marketing & Communications της ΠΙΝΔΟΣ, “Προσανατολιζόμαστε και αλλού μέσω της παρουσίας μας σε διεθνείς εκθέσεις η οποία από φέτος θα ενισχυθεί”. Το ποσοστό των εξαγωγών επί του τζίρου είναι γύρω στο 7%.

Η κα Ελευθερία Μασούρα ανέφερε ότι “Στη Διεθνή Έκθεση GULFOOD έχουμε έρθει με το κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής που είναι η ατμομηχανή μας και τα έτοιμα ψημένα, που έχουν κλέψει τις εντυπώσεις, καθώς και με το συμβατικό κοτόπουλο”.

Η ΠΙΝΔΟΣ θα έχει εντυπωσιακή παρουσία στη FOOD EXPO “με κάτι πολύ ωραίο και πρωτοποριακό”, καθώς “Πάντα καινοτομούμε και εργαζόμαστε με γνώμονα τη βιώσιμη ανάπτυξη και με πυλώνες το Περιβάλλον, την Οικονομία και την Κοινωνία”. Η εταιρία ΠΙΝΔΟΣ δημιουργεί συνεχώς νέες θέσεις εργασίας, ενώ ανανεώνει τα κέντρα διανομής με στόχο να μειωθεί το περιβαλλοντικό αποτύπωμα.