Exhibitions Let's Talk

ΒΙΟ ΓΕΙΤΟΝΑΣ: Με στόχο την εξαγωγική δραστηριότητα

Η  ΒΙΟ ΓΕΙΤΟΝΑΣ, που ασχολείται με βιολογικά φρούτα, εσπεριδοειδή και ακτινίδια, και έχει έδρα στον Άγιο Σπυρίδωνα Άρτας έδωσε το παρών στη 27η Διεθνή Έκθεση GULFOOD 2023.

Με πολύχρονη εμπειρία και γνώση στον τομέα των καλλιεργειών εσπεριδοειδών, καθώς και μεγάλη αγάπη για τη φύση και τους καρπούς της, η ΒΙΟ ΓΕΙΤΟΝΑΣ παράγει μια ευρεία γκάμα προϊόντων σύμφωνα με τα παγκόσμια πρότυπα των βιολογικών καλλιεργειών. Η κα Mαρία Δούμου Γείτονα, CEO της ΒΙΟ ΓΕΙΤΟΝΑΣ, δήλωσε στο Export Greece σχετικά με τους στόχους της εταιρίας: “Έχουμε στόχο να προβούμε σε μεταποίηση, που είναι μαρμελάδες, γλυκά και αποξηραμένα φρούτα”.

Η εταιρία, που στοχεύει να ενταχθεί στον αναπτυξιακό νόμο για να ασχοληθεί με τη μεταποίηση, με τη συμμετοχή της σε εκθέσεις, επιδιώκει να ξεκινήσει την εξαγωγική της δραστηριότητα.

Τα προϊόντα της ΒΙΟ ΓΕΙΤΟΝΑΣ οι καταναλωτές στην Ελλάδα μπορούν να τα βρουν σε super market της Ηπείρου. Η μονάδα της ΒΙΟ ΓΕΙΤΟΝΑΣ είναι ιδιόκτητη, οικογενειακής μορφής, και όπως χαρακτηριστικά λέει η κα Mαρία Δούμου Γείτονα “Είμαστε παραγωγοί και θέλουμε να παραμείνουμε”.