Exhibitions Exhibitions News

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: ISM 2023: Δυναμική αναμένεται η συμμετοχή της Ελλάδας στην κορυφαία διεθνή έκθεση ζαχαρωδών και σνακ

Περισσότερες από 35 ελληνικές εταιρείες θα συμμετάσχουν στην διεθνή έκθεση ζαχαρωδών και σνακ, ISM 2023, που θα πραγματοποιηθεί από 23 έως 25 Απριλίου 2023 στο Εκθεσιακό Κέντρο της Κολωνίας, την οποία στην Ελλάδα αντιπροσωπεύει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Παράλληλα με την ISM 2023 θα πραγματοποιηθεί και η ProSweets Cologne 2023, η διεθνής έκθεση για τους προμηθευτές της βιομηχανίας ζαχαρωδών και σνακ, όπου επίσης θα υπάρχει ελληνική συμμετοχή. Οι Έλληνες εκθέτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις προτάσεις τους σε περισσότερους από 30.000 εμπορικούς επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Υπενθυμίζεται ότι η έκθεση αποφασίστηκε να μεταφερθεί από τον Ιανουάριο στον Απρίλιο μόνο για φέτος, καθώς ο κλάδος βρέθηκε αντιμέτωπος τους προηγούμενους μήνες με τα υψηλά κόστη πρώτων υλών, ενέργειας και logistics που προκάλεσε η διεθνής γεωπολιτική κρίση. Οι διοργανωτές εκτίμησαν ότι μέχρι την άνοιξη οι αγορές θα έχουν μερικώς ομαλοποιηθεί και η ανταπόκριση των καταναλωτών θα είναι μεγαλύτερη.

Εκθέτες και εμπορικοί επισκέπτες της ISM 2023 θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις στη βιομηχανία των ζαχαρωδών και σνακ, ενώ οι παράλληλες εκδηλώσεις της έκθεσης με κεντρικό σλόγκαν “ISM – Encourage.Enable.Excite!”, θα εστιάσουν στις μελλοντικές προκλήσεις του κλάδου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όσοι επαγγελματίες ενδιαφέρονται να επισκεφτούν την έκθεση, μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους διαδικτυακά από την ιστοσελίδα www.ism-cologne.com.