Market Trends

𝝥𝞀𝝴𝝻𝝸έ𝞀𝝰 𝞂𝞃𝝶 𝝝𝝴𝞂𝞂𝝰𝝺𝝾𝝼ί𝝹𝝶 𝝲𝝸𝝰 𝞃𝝾 𝗽𝗿𝗼𝗷𝗲𝗰𝘁 «𝗘𝗩𝗢𝗢 𝗢𝗻 𝗧𝗵𝗲 𝗧𝗮𝗯𝗹𝗲»,𝗯𝘆 Respond On Demand

Tᴏ EVOO On The Table, έχει στόχο του την εξοικείωση των ιδιοκτητών και των εργαζομένων σε πολυτελή εστιατόρια και ξενοδοχεία, με το ελληνικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.
Η πρώτη εκδήλωση του project, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace Hotel και αμέσως μετά στο εστιατόριο MAIAMI, στις 6 Ιουνίου 2023.
Τα τρία ελαιόλαδα που παρουσιάστηκαν ήταν το 𝗔𝗦𝗞𝗥𝗔 από το Κτήμα Λυμπέρη, το 𝐀ɢᴇ𝐬 από το Eλαιοτριβείο Κύκλωπας και το 𝝡𝝰𝝼ά𝝹𝝸 της Oleosophia.

No alt text provided for this image

Η εκδήλωση ήταν χωρισμένη σε δύο θεματικές ενότητες. Αρχικά πραγματοποιήθηκε αναλυτική ελαιογνωσία των παραπάνω εξαιρετικών παρθένων ελαιολάδων από την Oʟɪᴠᴇ Oɪʟ Sᴏᴍᴍᴇʟɪᴇʀ Marianna Devetzoglou. Κατά τη διάρκεια της ελαιογνωσίας, αναδείχθηκε η πλούσια γεύση, τα χαρακτηριστικά και τα αρώματα του κάθε ελαιολάδου ξεχωριστά, σε ένα νοερό ταξίδι γεύσης από την Αλεξανδρούπολη, προς την Κορινθία και μετά προς τη Βοιωτία. Η υψηλή ποιότητα των επιλεγμένων εξαιρετικών παρθένων ελαιολάδων που παρουσιάστηκαν, εντυπωσίασε τους συμμετέχοντες. Ιδιαίτερη μνεία έγινε στη χρήση του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου σε σχέση με την υγιεινή διατροφή και τα οφέλη που προκύπτουν στο σώμα και στο πνεύμα από την κατανάλωσή του.

No alt text provided for this image

Μετά την ολοκλήρωση της ελαιογνωσίας, ακολούθησε το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης όπου η ιδιοκτήτρια της εταιρίας τουριστικού μάρκετινγκ Respond On Demand, Maria Athanasopoulou, ανέλυσε τη χρήση του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου ως εργαλείο ᴍᴀʀᴋᴇᴛɪɴɢ και πωλήσεων στα πολυτελή ξενοδοχεία και εστιατόρια, παρουσιάζοντας σχετικά παραδείγματα από το εξωτερικό. Αναλύθηκε επίσης το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ως ʟᴜxᴜʀʏ ꜰᴏᴏᴅ, και πως η ορθή χρήση του μπορεί να ενισχύσει τη θέση των ξενοδοχείων και εστιατορίων στην αγορά πολυτελείας, αυξάνοντας τα έσοδα τους.

No alt text provided for this image

Το ᴘʀᴏᴊᴇᴄᴛ «𝗘𝗩𝗢𝗢 𝗢𝗻 𝗧𝗵𝗲 𝗧𝗮𝗯𝗹𝗲» φιλοδοξεί να φέρει πιο κοντά το ελληνικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο με την Pʀᴇᴍɪᴜᴍ Ελληνική Γαστρονομία, με στοχευμένη προβολή και προώθηση επιλεγμένων ελληνικών εξαιρετικών παρθένων ελαιολάδων.
Οι επόμενες εκδηλώσεις του 𝗘𝗩𝗢𝗢 𝗢𝗻 𝗧𝗵𝗲 𝗧𝗮𝗯𝗹𝗲 έχουν προγραμματιστεί για το Δεκέμβριο στη Θεσσαλονίκη και τον Απρίλιο στην Αθήνα.