Let's get rewarded

Χρυσό βραβείο στα Mediterranean Taste Awards 2023 για το εμφιαλωμένο νερό Δίρφυς

Η εταιρεία Δίρφυς διακρίθηκε στα Mediterranean Taste Awards 2023, με το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Excellent Taste Awards, για το προϊόν της, εμφιαλωμένο νερό Δίρφυς.

Η διαδικασία αξιολόγησης διεξήχθη μέσω δοκιμών, διασφαλίζοντας την εγκυρότητα και την αμεροληψία της. Η κριτική επιτροπή αποτελούνταν από εξειδικευμένους σεφ, εμπειρογνώμονες τροφίμων και έμπειρους επιστήμονες με εκτεταμένο υπόβαθρο στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών. Η τεχνογνωσία και η τεράστια εμπειρία τους ενισχύουν περαιτέρω τη σημασία και την αξιοπιστία αυτής της αναγνώρισης. Η εν λόγω διάκριση επιβεβαιώνει την αφοσίωση της Δίρφυς στην παραγωγή προϊόντων κορυφαίας ποιότητας και στη συνεχή εξέλιξή της.

 

 

Η εταιρεία εμφιάλωσης Δίρφυς ΑΕ με έδρα παραγωγής στη Στενή Ευβοίας, δραστηριοποιείται και αναπτύσσεται εξελικτικά στην αγορά του πόσιμου νερού από το 1975, εισερχόμενη εκ νέου δυναμικά με ανανεωμένη εταιρική υποδομή και ενισχυμένη επιστημονική ομάδα στα ράφια εντός και εκτός συνόρων το 2010.

Με την κατασκευή της υπερσύγχρονης, πλήρως εξοπλισμένης με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας νέας μονάδας, καθώς και τη στελέχωσή της με πλήρες εργαστηριακό κέντρο ελέγχου, η εταιρεία εστιάζει στην υψηλή ποιότητα και τα επιμέρους στοιχεία διαφοροποίησης της σύστασης του τελικού προϊόντος, που το καθιστά ιδανικό για τη διατήρηση της καλής υγείας. Επενδύοντας σε συνεργασίες με όλες τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ και αξιόλογους διανομείς ποτών στην Ελλάδα, η Δίρφυς ΑΕ συνεχίζει την επέκτασή της στην εγχώρια και διεθνή αγορά.