Let's get rewarded

Νέα διάκριση για το εμφιαλωμένο νερό Δίρφυς – Βραβεύτηκε με το Superior Taste Award από το International Taste Institute

Με το Superior Taste Award βραβεύτηκε η εταιρεία εμφιάλωσης νερού Δίρφυς ΑΕ, στη διοργάνωση ITI 2023 (International Taste Institute), για το εμφιαλωμένο νερό δίρφυς .

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της διοργάνωσης ITI πιστοποιούνται τα καλύτερα προϊόντα από μια έγκριτη επιτροπή, που αποτελείται από ειδικούς στη γαστρονομία, σεφ και σομελιέ, καθιστώντας τη μια από τις διασημότερες πιστοποιήσεις γεύσης παγκοσμίως. Το εμφιαλωμένο νερό δίρφυς ξεχώρισε για τη γεύση και την υψηλή του ποιότητα στις οργανοληπτικές αξιολογήσεις που διεξήχθησαν. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το Superior Taste Award αναγνωρίζεται ευρέως στη βιομηχανία Τροφίμων και Ποτών και το International Taste Institute συνιστά μια καταξιωμένη και
θεσμοθετημένη διοργάνωση διεθνούς βεληνεκούς, εντείνοντας με αυτό τον τρόπο τη σημασία της διάκρισης της Δίρφυς.

Η εταιρεία εμφιάλωσης Δίρφυς ΑΕ με έδρα παραγωγής στη Στενή Ευβοίας, δραστηριοποιείται και αναπτύσσεται εξελικτικά στην αγορά του πόσιμου νερού από το 1975, εισερχόμενη εκ νέου δυναμικά με ανανεωμένη εταιρική υποδομή και ενισχυμένη επιστημονική ομάδα στα ράφια εντός και εκτός συνόρων το 2010.

Με την κατασκευή της υπερσύγχρονης, πλήρως εξοπλισμένης με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας νέας μονάδας, καθώς και τη στελέχωσή της με πλήρες εργαστηριακό κέντρο ελέγχου, η εταιρεία εστιάζει στην υψηλή ποιότητα και τα επιμέρους στοιχεία διαφοροποίησης της σύστασης του τελικού προϊόντος, που το καθιστά ιδανικό για τη διατήρηση της καλής υγείας. Επενδύοντας σε συνεργασίες με όλες τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ και αξιόλογους διανομείς ποτών στην Ελλάδα, η Δίρφυς ΑΕ συνεχίζει την επέκτασή της στην εγχώρια και διεθνή αγορά.