Exhibitions Great Exhibition

Great Exhibitions: Δυναμική παρουσία στην ISM 2024 της Κολωνίας

Η Great Exhibitions, η κυρίαρχη εταιρεία στον τομέα της διοργάνωσης συμμετοχών σε εκθέσεις τροφίμων, ποτών, τουρισμού κτλ., συμμετέχει για ακόμα μία φορά στην ISM 2024, τη Νο1 έκθεση για γλυκά και snacks. Η έκθεση, προγραμματίζει να προσελκύσει πάνω από 25.000 επισκέπτες από 135 χώρες, τονίζοντας την αξία και τη σημασία της διοργάνωσης και τη σημασία των κλαδικών εκθέσεων.

Το 2023, πάνω από 1.300 εκθέτες από 70 χώρες παρουσίασαν προϊόντα, καινοτομίες και καταναλωτικές τάσεις ενώ το 2024 ο συνολικός αριθμός των εκθετών ξεπερνάει τους 1.700, με την έκθεση να έχει επανέλθει στους κανονικούς της ρυθμούς μετά και τους κλυδωνισμούς της περιόδους της νόσου COVID-19.

Οι εταιρείες που συμμετέχουν μέσω της Great Exhibitions

Κάτω από την ομπρέλα της Great Exhibitions συμμετέχουν οι εταιρείες OHONOS SNACK, MELBON AN.DIMOPOULOU & CO, CANDIA NUTS S.A., DEAR GREECE – FAMILY RECIPES P.C., THE BEE BROS, MELETIADIS SA και GIALOUSIS. Επιπλέον, την Great Exhibitions εμπιστεύθηκαν για την συμμετοχή τους και οι ELBISCO, VIKELIDIS- CHRISANTHIDIS, NATURE TECH, PARADOSIAKO KOULOURI THESSALONIKI’S S.A., TOUBOURLEKA, PARFAIT και MENEXOPOULOS S.A.- DRYFO.

Τα περίπτερα της Great Exhibitions, σε προνομιακούς – κεντρικούς χώρο των hall, έχουν σχεδιαστεί με λειτουργική και ταυτόχρονα καλαίσθητη, ξύλινη κατασκευή, με σκοπό να αποτελούν ένα φιλόξενο περιβάλλον για τους επισκέπτες και πιθανούς αγοραστές. Τα καινοτόμα και εντυπωσιακά σχέδια των περιπτέρων, με σύγχρονη αισθητική, αποτελούν χαρακτηριστικό της ομάδας της Great Exhibitions και ξεχωρίζουν ανάμεσα σε πολλά εθνικά περίπτερα.

Τα προϊόντα καλύπτουν μία ευρεία γκάμα (vegan, βιολογικά, palm oil free κ.α.) που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και στις τάσεις της παγκόσμιας αγοράς.

Η δέσμευση της Great Exhibitions για ολοκληρωμένες, ποιοτικές κι αποτελεσματικές προτάσεις για την εκθεσιακή τους παρουσία συνεχίζει να την καθιστά την νο1 επιλογή για συμμετέχοντες σε εκθέσεις τροφίμων, ποτών, τουρισμού κ.τ.λ. παγκοσμίως. Οι επόμενες συμμετοχές της Great Exhibitions θα είναι στη Fruitlogistica, 7-9/2/2024 στο Βερολίνο, η Biofach, 13-16/2/2024 στη Νυρεμβέργη, η Wine Paris, 12-14/2/2024 στο Παρίσι κ.α. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.greatexhibitions.gr