Exhibitions Great Exhibition

Great Exhibitions: Δυναμική παρουσία στην στη WFFS 2024 στο Λας Βέγκας

Με μια άκρως επιτυχημένη παρουσία στη μεγαλύτερη και πιο ολοκληρωμένη εμπορική έκθεση της Δυτικής Ακτής των Η.Π.Α., τη Winter Fancy Food Show ’24 ξεκίνησε η εκθεσιακή χρονιά για την GreatExhibitions. Η έκθεση άνοιξε τις πύλες της 21-23 Ιανουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο του Las Vegas της Nevada, όπου χιλιάδες αγοραστές, έμποροι λιανικής, διανομείς και άλλοι επαγγελματίες του κλάδου επισκέφτηκαν τα halls της έκθεσης.

Ανάμεσα στους σχεδόν 1.100 εκθέτες βρέθηκαν και 8 από τις σημαντικότερες Ελληνικές και Κυπριακές εταιρείες, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και κάνοντας ένα μεγάλο βήμα για την κατάκτηση της Δυτικής όχθης των Η.Π.Α. Μεταξύ άλλων συμμετείχαν:

• H εταιρεία κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης Alfa Pastry.
• Η εταιρεία παραγωγής ελιάς Deas Olives S.A.
• Η εταιρεία φυτικών γαλακτοκομικών προϊόντων Green Vie, σε συνεργασία με την εισαγωγική εταιρεία Optima Foods.
• Η εταιρεία γαλακτοκομικών Mevgal
• Η εταιρεία παραγωγής ελιάς Olymp Konstantopoulos και
• Η εταιρεία γαλακτοκομικών Omiros Dairies

Truly Greece

Κάτω από το εκθεσιακό brand της Great Exhibitions, «Truly Greece», οι εκθέτες παρουσίασαν τη τεράστια γκάμα των προϊόντων τους και οι επισκέπτες εντυπωσιάστηκαν από την ποικιλία, την ποιότητα και την γεύση τους. Το brand μας, γνωστό και εδραιωμένο πλέον σε όλες τις εκθέσεις του ομίλου της Specialty Food Association, προσελκύει σε κάθε έκθεση τα βλέμματα των μεγαλύτερων «players» του κλάδου.

Η δέσμευση της Great Exhibitions παραμένει και το 2024, να στέκεται στο πλευρό των εκθετών καθ’ όλη τη διάρκεια του εξαγωγικού τους ταξιδιού, προσφέροντας ολοκληρωμένες εκθεσιακές λύσεις σε όλους του κλάδους των Τροφίμων & Ποτών.

Η Great Exhibitions διαθέτει το πιο ολοκληρωμένο εκθεσιακό πρόγραμμα για ολόκληρη την Αμερική. Επόμενες συμμετοχές της θα είναι στη SIAL CANADA ‘24, στο Μόντρεαλ του Καναδά, 15-17/05/2024 και στη SUMMER FANCY FOOD SHOW ’24, στη Νέα Υόρκη των Η.Π.Α, 23- 25/6/2024. Η εταιρεία μας έχει ήδη εξασφαλίσει κεντρικούς, προνομιακούς χώρους για όλες τις διοργανώσεις.