Exhibitions Exhibitions News

EUROCERT: Επιτυχημένη παρουσία στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων AAHAR 2024 της Ινδίας

Στην μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων στην Ασία, AAHAR Exhibition 2024, συμμετείχε η EUROCERT.  Η διεθνής έκθεση σημείωσε εξαιρετική επιτυχία, προσελκύοντας πλήθος επαγγελματιών του κλάδου από όλον τον κόσμο.

Στην Ινδία, η EUROCERT δραστηριοποιείται μέσω της θυγατρικής της εταιρείας EUROCERT INSPECTION SERVICES PVT LTD, προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες πιστοποίησης στον τομέα των τροφίμων και της βιομηχανίας. Με μια ιστορία που υπερβαίνει τα 16 χρόνια παρουσίας στην επικράτεια της Ινδίας, η EUROCERT έχει εδραιωθεί στην ασιατική αγορά, καταλαμβάνοντας μια ηγετική θέση στον τομέα της Πιστοποίησης.

Η έκθεση AAHAR, αποτελεί έναν κορυφαίο προορισμό για επαγγελματίες και εταιρείες στον τομέα των τροφίμων, που αναζητούν νέες τάσεις, καινοτόμες τεχνολογίες και συνεργασίες. Η παρουσία της EUROCERT σε αυτό το σημαντικό γεγονός σηματοδοτεί την αφοσίωσή της στην προαγωγή της ασφάλειας και της ποιότητας στον τομέα των τροφίμων σε παγκόσμια κλίμακα. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, η EUROCERT προσέφερε ενημέρωση και τεχνογνωσία σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα των πιστοποιήσεων τροφίμων, με έμφαση στην συμμόρφωση με τα Πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας.

Η EUROCERT είναι ένας 100% Ελληνικός Οργανισμός Πιστοποίησης, με πολυεθνικό χαρακτήρα, που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως. Αποτελεί έναν ανεξάρτητο φορέα Επιθεωρήσεων, Ελέγχων και Πιστοποιήσεων που διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο επιστημονικό προσωπικό με ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων και παρέχει πάνω από 50 υπηρεσίες Ελέγχων/Πιστοποιήσεων σε κλάδους ανάμεσα στους οποίους είναι τα τρόφιμα και τα αγροτικά προϊόντα, ο τουρισμός, η ενέργεια, η βιομηχανία και η ναυτιλία.