Exhibitions Exhibitions News

PLMA 2024: Ξεκίνησε η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση Ιδιωτικής Ετικέτας

Ξεκίνησε σήμερα Τρίτη 28 Μαΐου η κορυφαία διεθνής εμπορική έκθεση Ιδιωτικής Ετικέτας, PLMA 2024 World of Private Label.

Η Διεθνής Εμπορική Έκθεση PLMA 2024 World of Private Label θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό κέντρο RAI του Άμστερνταμ. Πάνω από 2.950 εκθέτες από περισσότερες από 73 χώρες θα γεμίσουν τον εκθεσιακό χώρο, που εκτείνεται σε πάνω από 43.500 m².

Η ελληνική παρουσία στην έκθεση θα είναι έντονη, με 106 συμμετοχές κυρίως από τον κλάδο της διατροφής. Ο εκθεσιακός χώρος θα διανεμηθεί σε 14 αίθουσες, από τις οποίες εννέα θα είναι αφιερωμένες στα τρόφιμα και πέντε στα μη τρόφιμα. Επιπλέον, θα υπάρχουν 67 εθνικά και περιφερειακά περίπτερα.

Τα προϊόντα που θα παρουσιαστούν στην έκθεση περιλαμβάνουν:

  • Φρέσκα, κατεψυγμένα και διατηρημένα στο ψυγείο τρόφιμα
  • Ξηρά είδη παντοπωλείου και ποτά
  • Μη διατροφικές κατηγορίες όπως καλλυντικά, είδη υγείας και ομορφιάς
  • Είδη οικιακής χρήσης και κουζίνας
  • Είδη κήπου και σπιτιού, και άλλα

Η PLMA 2024 προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία στους εκθέτες να προωθήσουν τα προϊόντα τους σε ένα παγκόσμιο κοινό, να δημιουργήσουν σημαντικές επαγγελματικές επαφές και να ενισχύσουν τις διεθνείς συνεργασίες τους.

PLMA World of Private Label

Η Διεθνής Έκθεση PLMA World of Private Label διοργανώνεται για 37 συνεχόμενα χρόνια στο εκθεσιακό κέντρο Rai Exhibition Centre στο Άμστερνταμ και θεωρείται ο σημαντικότερος παγκόσμιος θεσμός στον τομέα των προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας. Η έκθεση διοργανώνεται από την Ένωση Κατασκευαστών Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας (PLMA), η οποία αριθμεί περισσότερα από 4.000 μέλη.

Η PLMA World of Private Label παρουσιάζει τις πιο καινοτόμες τάσεις και προϊόντα του τομέα, προσφέροντας μια μοναδική πλατφόρμα δικτύωσης και προώθησης. Συγκεντρώνει τους σημαντικότερους λιανέμπορους, εισαγωγείς, εκπροσώπους αλυσίδων Super Markets και Discount Super Markets, χονδρέμπορους και άλλους επαγγελματίες από την Ευρώπη, τη Νότια και Βόρεια Αμερική, την Ασία και την Αφρική. Αυτό επιτρέπει στους συμμετέχοντες να προωθήσουν τα προϊόντα τους σε ένα ευρύ φάσμα υποψηφίων πελατών, δημιουργώντας σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες και ενισχύοντας τις διεθνείς συνεργασίες.

Η έκθεση αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για τις επιχειρήσεις να αναδείξουν τα προϊόντα τους, να ανταλλάξουν ιδέες και να συνάψουν νέες επιχειρηματικές συμφωνίες. Μέσω της PLMA World of Private Label, οι συμμετέχοντες μπορούν να μείνουν ενημερωμένοι σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις και καινοτομίες στον κλάδο των προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας, ενισχύοντας έτσι την ανταγωνιστικότητά τους στην παγκόσμια αγορά.

Ο χώρος της Έκθεσης