Exhibitions Exhibitions News

Summer Fancy Food Show 2024: Τα σημαντικότερα events της κορυφαίας έκθεσης

Η Summer Fancy Food Show της Specialty Food Association, η μεγαλύτερη έκθεση των ΗΠΑ που είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στα fancy τρόφιμα και ποτά, επιστρέφει από τις 23 έως τις 25 Ιουνίου στο Javits Center της Νέας Υόρκης και θα περιλαμβάνει μια ποικιλία εκπαιδευτικών σεμιναρίων και εκθεσιακών χώρων.

Τα σημαντικότερα σημεία του προγράμματος της Summer Fancy Food περιλαμβάνουν:

– Η οικοδέσποινα του Top Chef, Kristen Kish, θα πραγματοποιήσει μια κεντρική ομιλία στην οποία θα συζητήσει για την ποικιλομορφία των τροφίμων, τις τοπικές γεύσεις, το πεδίο της καινοτομίας στα τρόφιμα και τις τελευταίες τάσεις στην εστίαση.

– Ένα πάνελ με τη Naturally New York σχετικά με τη χρηματοδότηση επιχειρήσεων που είναι προσαρμοσμένο για τους ιδρυτές και τις ομάδες τους εν μέσω του σημερινού δύσκολου κλίματος. Η ομιλία έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να αποσαφηνίσουν τους στόχους και τα χρονοδιαγράμματα, να καθορίσουν τις ανάγκες χρηματοδότησής τους και να συνδεθούν με επενδυτές και τράπεζες.

– Ο Michael Wolf, ιδρυτής του ιστότοπου The Spoon για ειδήσεις και αναλύσεις σχετικά με την καινοτομία στα τρόφιμα, θα παρουσιάσει το FoodGPT: How Specialty Food Makers Can Leverage AI for Business Growth. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, θα καλύψει τα πρώτα διδάγματα από τις μάρκες τροφίμων που χρησιμοποιούν AI και GenAI για να ανακαλύψουν νέες συνταγές, να βελτιστοποιήσουν τις λειτουργίες και να συνδεθούν με τους καταναλωτές.

Η έκθεση θα περιλαμβάνει επίσης μια νέα πρωτοεμφανιζόμενη περιοχή (που θα παρουσιάζει νέα προϊόντα, εκθέτες και ιδέες), ένα περίπτερο διαφορετικότητας προμηθευτών, ένα περίπτερο με βάση τα φυτά, μια διάσωση και δωρεά τροφίμων στο τέλος της έκθεσης και πολλά άλλα. Επιπλέον, ο προγραμματισμός θα περιλαμβάνει άπλετο χρόνο για δικτύωση και ανατροφοδότηση από τους εκθέτες και τους συμμετέχοντες.

Sold out οι θέσεις των εκθετών

Στο 68ο Summer Fancy Food Show της Specialty Food Association οι χώροι για τα διαθέσιμα περίπτερα έχουν εξαντληθεί, ξεπερνώντας σε τετραγωνικά το μέγεθος του περσινού Show στο Javits Center. Καλύπτοντας περισσότερα από 330.000 τετραγωνικά πόδια (σχεδόν έξι γήπεδα ποδοσφαίρου) στο συνεδριακό κέντρο θα υπάρχουν χιλιάδες περίπτερα με χειροποίητα προϊόντα από περισσότερους από 2.300 εγχώριους και παγκόσμιους παραγωγούς ειδικών τροφίμων και ποτών. Η έκθεση προσφέρει επίσης μια ποικιλία εκδηλώσεων δικτύωσης και εκπαίδευσης και τις τρεις ημέρες (23-25 Ιουνίου), συμπεριλαμβανομένης μιας κεντρικής ομιλίας από τον CEO της Whole Foods Market Jason Buechel τη Δευτέρα 24 Ιουνίου.

 

«Τα εξειδικευμένα τρόφιμα είναι μεγάλη επιχείρηση, με πωλήσεις 207 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2023 και προβλεπόμενη αύξηση στα 219 δισεκατομμύρια δολάρια φέτος», δήλωσε ο πρόεδρος της SFA Bill Lynch. «Η Summer Fancy Show είναι το μέρος όπου αγοραστές, διανομείς, επενδυτές και άλλοι μπορούν να δουν και να δοκιμάσουν τα προϊόντα που βρίσκονται πίσω από αυτή την ανάπτυξη: χιλιάδες περιζήτητα, εξαιρετικά κερδοφόρα προϊόντα σε δεκάδες κατηγορίες. Όλοι στην Specialty Food Association είναι ενθουσιασμένοι και ευγνώμονες που θα έχουμε τη δυνατότητα να παρουσιάσουμε τη μαγειρική δημιουργικότητα και την καινοτομία. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που θα καλωσορίσουμε τη βιομηχανία ξανά στη Νέα Υόρκη αυτό το μήνα»..