Let's get rewarded What's New

ΟΛΠ: Κατέκτησε δύο βραβεία στους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας»

Η ΟΛΠ Α.Ε. έλαβε το βραβείο «Πρωταγωνιστής Κλάδου Οργανισμοί Λιμένων» για τη θέση της στον κλάδο βάσει του κύκλου εργασιών, των κερδών προ φόρων και των ταμειακών διαθεσίμων, σύμφωνα με την οικονομική χρήση του 2022. Επιπλέον, της απονεμήθηκε το βραβείο «Greek Business Champions», το οποίο δίνεται σε επιχειρήσεις με κύκλο εργασιών άνω των 10 εκατ. ευρώ και ταυτόχρονα έχουν σημειώσει αύξηση μεγαλύτερη του 20% σε κύκλο εργασιών και κέρδη προ φόρων στις οικονομικές χρήσεις των ετών 2022 και 2021. Τα βραβεία παρέλαβε εκ μέρους της Εταιρείας ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΠ Α.Ε., Άγγελος Καρακώστας.

Με αφορμή τις σημαντικές αυτές διακρίσεις, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΠ Α.Ε., κ. Su Xudong, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνεχή και σταθερά ανοδική οικονομική πορεία της Εταιρείας. Τόνισε ότι τα αποτελέσματα αυτά δεν είναι συγκυριακά ή περιστασιακά, αλλά αποτέλεσμα συστηματικής δουλειάς και πιστής εφαρμογής μιας στρατηγικής που στοχεύει στη διαχρονική καθιέρωση του Πειραιά ως ένα από τα κορυφαία λιμάνια της Μεσογείου και της Ευρώπης. Επιπλέον, ο κ. Su Xudong σημείωσε ότι κάθε επιτυχία του Λιμένος συμβάλλει στην ανάπτυξη της οικονομίας της χώρας, γεγονός που κάνει όλους στην Εταιρεία διπλά περήφανους και χαρούμενους.

Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Ιουλίου, με τη διοργάνωση να λαμβάνει χώρα για 9η συνεχή χρονιά.