Good News

e-Fresh.gr & ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ: Μια συνεργασία με ελληνική υπογραφή

Το ηλεκτρονικό κατάστημα e-Fresh.gr ανακοινώνει με περηφάνια τη συνεργασία του με την πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, με σκοπό την προώθηση αμιγώς ελληνικών προϊόντων. Η συνεργασία αυτή όχι μόνο αναδεικνύει την ποιότητα των ελληνικών εταιρειών, αλλά συμβάλλει και στην ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, τα πιστοποιημένα προϊόντα με το σήμα ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ είναι πλέον διαθέσιμα σε ειδική ενότητα στην πλατφόρμα του e-Fresh.gr, επιτρέποντας στους καταναλωτές να τα εντοπίζουν εύκολα και γρήγορα. Έτσι, δίνεται η δυνατότητα στους πελάτες να στηρίξουν την ελληνική επιχειρηματικότητα με κάθε αγορά που πραγματοποιούν.

Ειδική προσφορά για το Back to School

Ειδικά για την περίοδο από τις 3 έως τις 10 Σεπτεμβρίου, η e-Fresh.gr και η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ προσφέρουν εκπτώσεις σε επιλεγμένα προϊόντα, ιδανικά για την προετοιμασία της σχολικής χρονιάς. Οι καταναλωτές μπορούν να επωφεληθούν από τις προσφορές και να προμηθευτούν ποιοτικά ελληνικά προϊόντα για την καθημερινότητα της οικογένειας τους.

Η πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ υποστηρίζει ελληνικές εταιρείες που διατηρούν την παραγωγή, την έδρα και την ιδιοκτησία τους στην Ελλάδα! Στόχος είναι η προώθηση της ελληνικής ταυτότητας σε τοπικό, αλλά επίσης και σε διεθνές επίπεδο, ενώ παράλληλα δημιουργείται προστιθέμενη αξία για την ελληνική οικονομία. Η συνεργασία με την e-Fresh.gr ενισχύει αυτή την προσπάθεια, δίνοντας στους καταναλωτές τη δυνατότητα να επιλέγουν ποιοτικά προϊόντα που στηρίζουν την εγχώρια παραγωγή.

Η e-Fresh.gr, με την πείρα των 8 ετών στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, έχει εξυπηρετήσει πάνω από 1 εκατομμύριο παραγγελίες, προσφέροντας ταχύτητα και ευκολία σε χιλιάδες ελληνικές οικογένειες. Τώρα, με την προσθήκη των προϊόντων ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, δίνει μια επιπλέον ευκαιρία στους πελάτες να κάνουν συνειδητές επιλογές που προάγουν την ελληνική οικονομία.