Great Exhibition

Η Great Exhibitions ξεκινά τη νέα σεζόν με δύο διεθνείς εκθέσεις

Μετά την επιτυχία στη Δ.Ε. Summer Fancy Food Show, η Great Exhibitions ανοίγει τη νέα εκθεσιακή σεζόν με δυναμικές συμμετοχές σε δύο σημαντικές διεθνείς εκθέσεις.

Η πρώτη στάση είναι το Παρίσι, όπου η Great Exhibitions, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, έλαβε μέρος στη Δ.Ε. Gourmet Selection. Η έκθεση αυτή, που πραγματοποιήθηκε στις 15-16 Σεπτεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Paris Expo Porte de Versailles, είναι μια από τις πλέον εδραιωμένες στον τομέα του Fine Food στη Γαλλία. Το pavilion της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα φιλοξενήσει πέντε σημαντικές ελληνικές εταιρείες: Petits Grecs, Anthea Organics, Forkys Foods, Rhoeco και Almi Foods.

Αμέσως μετά, η αποστολή μετέβη στο Ριάντ για τη FoodEx Saudi, την κορυφαία έκθεση τροφίμων στη Σαουδική Αραβία. Από τις 16 έως τις 19 Σεπτεμβρίου, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στήριξε τη συμμετοχή έξι εταιρειών: Gristiren Limited, Λουκούμια Παπαδόπουλος, EON Εκλεκτές Γεύσεις, Galaxy Foods – Σωτηρία Μαβίδου και Υιοί, και Ohonos Snacks Group of Companies. Επίσης, η Mani Foods συμμετείχε με ανεξάρτητο περίπτερο.

Η χρονιά κλείνει με την προετοιμασία για τη Sial Paris ’24, όπου η Great Exhibitions θα έχει μια εντυπωσιακή παρουσία, καλύπτοντας το 25% των Ελληνικών Συμμετοχών. Η αναμενόμενη συμμετοχή αναδεικνύει την ελληνική επιχειρηματικότητα σε διεθνές επίπεδο και δημιουργεί νέες ευκαιρίες για την ανάπτυξη της εξαγωγικής αγοράς.

Με αυτές τις διεθνείς εκθέσεις, η Great Exhibitions επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της στην προώθηση των ελληνικών προϊόντων και στην ενίσχυση των εξαγωγικών δυνατοτήτων της χώρας μας.