Special Report

Η Janssen Ελλάδας αλλάζει ταυτότητα υπό το σήμα της Johnson & Johnson

Η Janssen Ελλάδας, φαρμακευτικός τομέας της Johnson & Johnson, εγκαινιάζει τη νέα της εταιρική ταυτότητα υπό το εμπορικό σήμα Johnson & Johnson Innovative Medicine. Η αλλαγή αυτή σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την εταιρεία στην Ελλάδα, ενισχύοντας την πολύχρονη δέσμευσή της στην παροχή καινοτόμων λύσεων στον τομέα της υγείας.

Η Johnson & Johnson, με ιστορία άνω των 135 ετών, αποφάσισε να ενοποιήσει τους δύο βασικούς τομείς δραστηριοποίησής της – την ιατρική τεχνολογία (Johnson & Johnson MedTech) και τον φαρμακευτικό τομέα (Johnson & Johnson Innovative Medicine) – υπό ένα κοινό εμπορικό σήμα. Η στρατηγική αυτή κίνηση τονίζει την έμφαση της εταιρείας στην παγκόσμια καινοτομία και την ανάγκη για εξατομικευμένες ιατρικές λύσεις που προλαμβάνουν και αντιμετωπίζουν σύνθετες ασθένειες.

Ο κ. Christian Rodseth, Διευθύνων Σύμβουλος της Johnson & Johnson Innovative Medicine για Ελλάδα, Πολωνία και Ρουμανία, τόνισε τη σημασία αυτής της αλλαγής: «Η νέα εταιρική μας ταυτότητα δεν είναι απλώς μια τυπική αλλαγή. Αντικατοπτρίζει τη συνεχιζόμενη δέσμευσή μας στην παροχή καινοτόμων θεραπειών που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των ασθενών μας».

Η Johnson & Johnson Innovative Medicine επικεντρώνεται στη θεραπεία ορισμένων από τις πιο περίπλοκες ασθένειες της εποχής μας, όπως η ογκολογία, η ανοσολογία, η νευρολογία, η καρδιολογία και η οφθαλμολογία. Μέσα από τη συνδυασμένη τεχνογνωσία και εμπειρία, η εταιρεία συνεχίζει να προωθεί νέες ιατρικές λύσεις, ενσωματώνοντας την καινοτομία σε κάθε πτυχή της δραστηριότητάς της.

Η νέα εταιρική ταυτότητα της Janssen περιλαμβάνει ένα ανανεωμένο λογότυπο, καινούρια χρώματα και γραμματοσειρά, τα οποία έχουν ήδη εισαχθεί στην ελληνική αγορά και θα εφαρμοστούν σταδιακά σε όλα τα υλικά και τις συσκευασίες των προϊόντων της εταιρείας.