Exhibitions

Η μπύρα στα καλύτερά της: Μια γιορτή στη Ριτσώνα

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία μας καλεί να ανακαλύψουμε τον κόσμο της μπύρας στο ζυθοποιείο της στη Ριτσώνα Ευβοίας το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου. Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Ανοιχτά Ζυθοποιεία» που διοργανώνει η Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών, η Ολυμπιακή ανοίγει τις πόρτες της για το κοινό από τις 11:00 έως τις 18:00.

Αυτή η ξεχωριστή δράση δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν από κοντά τη διαδικασία παραγωγής μπύρας και να πάρουν μια γεύση από τα μοναδικά προϊόντα της εταιρείας. Η πρωτοβουλία «Ανοιχτά Ζυθοποιεία» ξεκίνησε το 2018 και έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις, να μάθουν για τα στάδια παραγωγής και να συμμετάσχουν σε sessions γευσιγνωσίας με την καθοδήγηση ειδικών.

Οι ξεναγήσεις θα πραγματοποιούνται ανά ομάδες 25 ατόμων και θα διαρκούν περίπου 30 λεπτά. Υπάρχουν διαθέσιμες ώρες ξενάγησης σε τακτά χρονικά διαστήματα, δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να απολαύσουν τη διαδικασία. Οι ώρες είναι: 11:30, 12:30, 13:30, 15:00 και 16:00.

Παράλληλα, οι γευσιγνωσίες, που θα γίνονται ανά ομάδες των 8 ατόμων, θα εισάγουν τους συμμετέχοντες στις βασικές κατηγορίες μπύρας και τις αρχές γευσιγνωσίας, συνοδευόμενες από δοκιμές προϊόντων της εταιρείας. Οι γευσιγνωσίες θα διαρκούν περίπου 45 λεπτά και θα πραγματοποιούνται στις: 11:30, 13:00, 14:30 και 16:00.

Η ημέρα αυτή θα περιλαμβάνει γευστικές δοκιμές μπύρας, συνοδευόμενες από εκλεκτά εδέσματα από BBQ και hot dog stations, ενώ η μουσική από DJ set και live band θα κρατάει το κέφι «ζωντανό».

Εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στις ξεναγήσεις και τα γευσιγνωστικά sessions, απαιτείται προκράτηση. Η επικοινωνία για κρατήσεις μπορεί να γίνει έως την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου.

Η εκδήλωση αυτή είναι για άτομα άνω των 18 ετών, ενώ για τους μικρούς επισκέπτες θα υπάρχει ειδικός χώρος δημιουργικής απασχόλησης.

Τέλος, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία υπενθυμίζει να καταναλώνουμε υπεύθυνα!