Flight Mode Tourism

Οι νέες συνεργασίες της Emirates που διπλασιάζουν το δίκτυό της

Η Emirates, μία από τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως, ανακοίνωσε τον διπλασιασμό του δικτύου συνεργατών της μέσα στον τελευταίο χρόνο, επιτρέποντας στους επιβάτες της να έχουν πρόσβαση σε σχεδόν 1.700 νέες πόλεις σε όλο τον κόσμο.

Περισσότεροι από 61.000 επιβάτες την εβδομάδα επωφελούνται από αυτές τις νέες συνεργασίες, ενώ οι πτήσεις κοινού κωδικού και διασύνδεσης (interline) με άλλες εταιρείες επιτρέπουν τη σύνδεση με προορισμούς σε όλες τις ηπείρους. Η ενίσχυση των συνεργασιών της Emirates περιλαμβάνει νέες πτήσεις κοινού κωδικού με εταιρείες όπως η Avianca και η Batik Air Malaysia, καθώς και συμφωνίες διασύνδεσης με εταιρείες όπως η Sri Lankan Airlines και η Kenya Airways.

Νέες συνεργασίες με πτήσεις, τρένα και ελικόπτερα

Η Emirates δεν περιορίστηκε μόνο στις αεροπορικές συνεργασίες, αλλά επεκτάθηκε και σε άλλους τομείς μεταφορών, προσφέροντας πλέον στους επιβάτες της τη δυνατότητα να ταξιδεύουν μέσω σιδηροδρομικών γραμμών και ελικοπτέρων. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν οι συνεργασίες με την Trenitalia στην Ιταλία, την Renfe στην Ισπανία, και τη σουηδική εταιρεία σιδηροδρόμων SJ. Επιπλέον, η Emirates συνεργάστηκε με την εταιρεία BLADE για πτήσεις με ελικόπτερο, προσφέροντας στους επιβάτες της απρόσκοπτη μετακίνηση μεταξύ Νίκαιας και Μονακό.

Στρατηγική διεθνούς επέκτασης

Ο Adnan Kazim, Deputy President και Chief Commercial Officer της Emirates, εξήγησε ότι η στρατηγική της εταιρείας για την επέκταση της παγκόσμιας παρουσίας της είναι πλήρως εναρμονισμένη με τη στρατηγική D33, που αποσκοπεί στο να καταστήσει το Ντουμπάι τον μεγαλύτερο επιχειρηματικό και τουριστικό κόμβο παγκοσμίως. Σύμφωνα με τον κ. Kazim, η προσθήκη νέων συνεργασιών και η ενίσχυση των ήδη υπαρχουσών επιτρέπει στους επιβάτες της Emirates να απολαμβάνουν ευκολότερες συνδέσεις σε έξι ηπείρους.

Αυτό σημαίνει ότι οι επιβάτες μπορούν να κάνουν χρήση ενός εισιτηρίου για να φτάσουν σε μακρινούς προορισμούς, ενώ παράλληλα επωφελούνται από τα προνόμια του προγράμματος επιβράβευσης Skywards της Emirates. Η στρατηγική αυτή μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία των επιβατών, αλλά επίσης ενισχύει και την παγκόσμια οικονομία μέσω της αυξημένης συνδεσιμότητας.

Αναπτυσσόμενο δίκτυο σε όλο τον κόσμο

Οι νέες συνεργασίες της Emirates, όπως αυτή με την Pro Flight Zambia, παρέχουν στους επιβάτες της πρόσβαση σε μοναδικούς προορισμούς, συμπεριλαμβανομένων περιφερειακών σημείων όπως το Εθνικό Πάρκο Lower Zambezi. Η σύνδεση αυτή προσφέρει μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες για τους επιβάτες που αναζητούν εξωτικά και απομακρυσμένα μέρη, ενισχύοντας τη φήμη της Emirates ως μια από τις πιο πρωτοπόρες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο.

Με αυτή την συγκεκριμένη στρατηγική διεθνούς επέκτασης και την εστίαση στην ευκολία και την άνεση των επιβατών, η Emirates συνεχίζει να ανοίγει νέους ορίζοντες και να προσφέρει συναρπαστικές ταξιδιωτικές επιλογές σε όλο τον κόσμο.